Днес е : Петък, 16 Април 2021

Диана Иванова, кандидат за кмет на Община Русе: Предстои ни много работа за Русе

Публикация 09 Oct, 2019 / akcent.bg

ГЕРБ представи кандидатите си за кметове и общински съветници

   В препълнената зала на Доходно здание, тази вечер бяха представени официално кандидатът за кмет на Община Русе, издигнат от ПП ГЕРБ, инж. Диана Иванова, кандидатите за кметове на населени места в община Русе и кандидатите за общински съветници. Водещи на събитието бяха Илия Деведжиев и Ралица Константинова.
Малко преди кандидатите да се качат на сцената, беше направена и премиерата на видеоклип с участието на Диана Иванова, режисиран от Александър Сано.

   „Работата ми е била такава, че много пъти досега съм се изправяла пред големи аудитории. Но тази вечер се вълнувам изключително да застана тук пред всички вас, защото отговорността е най-голямата в живота ми. До мен, на сцената на Доходно здание, са едни доказали се професионалисти, които са останали в Русе и работят, творят с цялото си сърце за нашия град“, заяви Диана Иванова и благодари на всички кандидати и на всички присъстващи в залата. Тя се представи и накратко очерта приоритетите си за управление на Община Русе. „Ще насоча силите си към борбата с обезлюдяването на града, надграждането на работеща администрация в услуга на гражданите, създаването на връзка между образованието – бизнеса и общината и решаването на основните екологични проблеми. За всички е ясно, че когато имаме отговор и решение на проблемите на хората, добра бизнес среда и чист град – Русе ще бъде едно още по-привлекателно място за живот“, каза още инж. Иванова, която ще заложи на контрол във всяко направление.

   „Мога да надграждам, мога да строя мостове и да обединявам хора. Виждайки всички вас толкова устремени в развитието на нашата кауза, аз съм обнадеждена и това ми дава допълнителни сили, защото ни предстои много работа за Русе“, заяви Диана Иванова и покани на сцената двигателят на ПП ГЕРБ – областният координатор Пламен Нунев. Той от свое име приветства всички в залата и призова на изборите да подкрепим силния отбор на ПП ГЕРБ с номер 43 в бюлетината. „Вярвам, че това са хората, които заслужават доверието на жителите на община Русе. Успехите до момента ни вдъхват голям оптимизъм, но те са и голяма отговорност. Ние имаме силата да признаваме грешките си, да надграждаме постигнатото, да приветстваме промяната и да продължим още по-силни да работим заедно за по-доброто бъдеще на Русе“, каза Пламен Нунев.

   В съпътстващата концертна програма се включиха изцяло русенски изпълнители - Фолклорно трио "ИДЕПЕЯ" от Национално училище по изкуствата "Проф. Веселин Стоянов", студио за модерен балет "Фрийдъм", сестрите Мирела и Пресияна Димитрови, Клуб по спортни танци "Настроение", ФТТ "Найден Киров" и Дивна.

   Идеята и текста за предизборния видеоклип са на русенската актриса Ралица Константинова.

    Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Коментари

Свързани новини

Още Новини

Реклама

Реклама