Днес е : Събота, 24 Юли 2021

Скандал в ефир с Волен Сидеров спря извънредно предаването „Референдум“ по БНТ

Публикация 02 Oct, 2019 / akcent.bg

Полиция влезе в студиото заради Волен Сидеров

   Скандал в ефир с Волен Сидеров спря извънредно предаването „Референдум“ по БНТ. До словесна престрелка се стигна, след като времето за говорене на лидера на „Атака“ свърши и водещата Добрина Чешмеджиева му отне думата, като изключи микрофона му.

   Това ядоса Волен Сидеров и той започна да търси сметка на Чешмеджиева колко е бюджета на БНТ. Попита я също така защо обществената телевизия му налага цензура. Другите представители на партии опитаха да кажат нещо, но не успяха. След като изсипа куп обиди по представители на различни политически сили в дебата, той нарече кандидат-кмета на ВМРО Ангел Джамбазки за София „гей“.

   В един момент към Сидеров се приближиха двама жандармеристи с готовност да го изведат насила от студиото. До подобно шоу така и не се стигна. Юлиян Ангелов от ВМРО не издържа и напусна. Млади хора от публиката също го последваха. Междувременно атакист номер 1 обяви и че лидерът на ВМРО и вицепремиер Красимир Каракачанов е крадец, а неговият заместник Ангелов го заплаши, че го чака съд. Водещата дълго спори с Волен Сидеров, но накрая се видя принудена да спре за кратко предаването.

   След прекъсването „Референдум“ се завърна за заключителните послания за предизборната кампания на гостите, а Сидеров и поддръжниците му в студиото си бяха тръгнали. Юлиян Ангелов също не се завърна.

               Коментарите на журналисти в социалните мрежи не закъсняха:

    Соня Колтуклиева:

  Ако Емил Кошлуков беше генерален директор намясто, трябваше да влезе в студиото на “Референдум” и да въведе ред, т.е. да се справи с агресията на бившия си началник Волен Сидеров.
Срамно. Срамно. Срамно.

  Май не бива да се изненадваме, че Волен Сидеров се държи така брутално в БНТ. Нали тъкмо той легитимира Емил Кошлуков като програмен директор на ТВ “Алфа”, за да участва в конкурса за генерален директор на БНТ.

   Не, не е безпомощна Добрина Чешмеджиева. Оставиха я сама да се справя с безпардонния и брутален Волен Сидеров, подкрепян от Веселин Марешки.
       Един истински мъж не се намери в БНТ.

           Стоян Тончев

   Обществен скандал по обществената БНТ!
   Сега!
   Пристигна и охраната! Жандармерия.
   Белото на никой не прощава.

           Татяна Кристи

   Разбирам, че бнт е преместило студиото си в лудницата за неизлечимо болни…

Коментари

Свързани новини

Реклама

Реклама