Днес е : Вторник, 19 Януари 2021

Елеонора Николова влиза в битката за кмет със сериозна коалиционна партийна подкрепа

Публикация 19 Sep, 2019 / Румен НИКОЛАЕВ

Надежда- това ще е един от слоганите на моята кампания, заяви в края на пресконференцията Елеонора Николова. Кани всички кандидати на широк публичен дебат

  Елеонора Николова е кандидатът за кмет на широкоспектърна коалиция -  СДС, Движение „България на гражданите“, Съюз на свободните демократи, Българска нова демокрация и Движение 21. Тя получи подкрепа и от Инициатива "Единение" на академик Воденичаров /бивш председател на БАН и академик Георги Марков.

   Предложението на инициативна група за издигане на Елеонора Николова днес получи и широка паритйна подкрепа. на пресконференция днес.   Лидерът  на СДС Румен Христо определи местните избори като състезание за местно самоуправление. Елеонора Николова е показала, че може да управлява Русе. Христов изрази убеждението си, че ще бъде направено всичко необходимо Николова да стигне до балотаж. Рамковото споразумение, сключено с ГЕРБ позволява издигане ан самостроятелни кандидатури, така и подкрепа на един общ кандидат, както е в Сливо поле, Борово, Ценово, Иваново, каза още лидерът на СДС.

   Ще водя позитивна кампания, обърната към гражданите, заяви Елеонора Николова. Мога, знам, показала съм, че мога, ще покажа, че мога. Ще работя да се върне свободният дух в Русе, заяви кандидатът за кмет на коалицията.

  За мен ще бъде важно всички фирми да бъдат подредени на една линия и така да се състезават, без да има предварително ясен победител. И аз чувам, че 100 млн.- 200 млн.лв. са минали през една група фирми. Ще проверя това, закани се Николова. Тя изрази и ибуждението си, че инвестициите в града ще бъдат чест гост и мотивира това със сериозните си контакти, натрупани през последните години.

   Призовавам колегите си, които ще се кандидатират за кмет на Русе, на един честен, открит, нережисиран публичен дебат. Така Елеонора Николова отговори на Акцент.БГ дали била подкрепила една такава идея и дали би участвала, за да могат русенци най-добре на преценят и изберат своя фаворит.

Кандидатирах се за депутат, защото имаше реална опасност СДС да остане без депутат. През това време, когято е направила успешна кариера, тя е запазила принадлежността си към Русе и не е сменила жителството си, нито жилището си.

 Своята подкрепа за Елеонора Николова дадоха и Даниела Везиева /Движение България на гражданите", Борислав Българинов ССД,

Тези дни ще бъде обявена  листата за общински съветници не е готова, водач на която ще бъде Елеонора Николова. Тя ще има тежката дума за окончателното и приемане, като  51-те души ще са на високо експертно ниво.

   Надежда- това ще е един от слоганите на моята кампания, заяви в края на пресконференцията Елеонора Николова.

Коментари

робин худ  
17:48:26 / 2019-09-19

снимката е достатачно красноречива като се загледате и едва ли има един свестен само боклуци

Свързани новини

Още Новини

Реклама

Реклама