Днес е : Вторник, 24 Септември 2019

Връчиха петите юбилейни награди "КРИБ – Качество, Растеж, Иновации от България”

Публикация 05 Jun, 2019 / akcent.bg

Втора награда в категория „Иновации“ получи СИН Карс Интернешънъл ЕООД, като наградата бе връчена на инж. Росен Даскалов

    На престижната и бляскава церемония по време на юбилейния Пети годишен бал на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България, който се проведе на 4 юни  2019 г., бяха връчени най-авторитетните за бизнеса награди „КРИБ – Качество, Растеж, Иновации от България”.

   Гости на тържествената церемония бяха министър-председателят Бойко Борисов, патрон на бала за пета поредна година,  кметът на София Йорданка Фандъкова, председателите на ключовите за развитието на бизнеса парламентарни комисии: Менда Стоянова-председател на Парламентарната комисия по бюджет и финанси; Валентин Николов-председател на Парламентарната комисия по енергетика; Анна Александрова-председател на Парламентарната комисия по правни въпроси; Хасан Адемов-председател и Светлана Ангелова-зам.председател на Парламентарната комисия по труда, социалната и демографската политика; Пламен Нунев-председател на Парламентарната комисия по вътрешна сигурност и обществен ред.

   Гости на церемонията бяха също 12 министри: Екатерина Захариева-заместник министър-председател по правосъдната реформа и министър на външните работи; Марияна Николова-заместник министър-председател по икономическата и демографската политика; Владислав Горанов-министър на финансите; Емил Караниколов -министър на икономиката; Данаил Кирилов-министър на правосъдието; Теменужка Петкова-министър на енергетиката; Росен Желязков-министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията; Бисер Петков- министър на труда и социалната политика; Кирил Ананиев-министър на здравеопазването; Младен Маринов-министър на вътрешните работи; Нено Димов-министър на околната среда и водите; Николина Ангелкова-министър на туризма, Боил Банов-министър на културата, както и заместник-министри и ръководители на държавни агенции и ведомства.

   Голямата награда в категория „Качество“ получи МТГ Делфин АД. Министър-председателят Бойко Борисов връчи наградата на Светлин Стоянов, изпълнителен директор на компанията.

   С втора награда в категория „Качество“ бе отличена Монбат АД, като наградата получи Атанас Бобоков, главен изпълнителен директор на компанията.

В категория „Растеж“ бяха връчени две големи награди поради равния брой точки, събрани при гласуването.

    Голяма награда в категория „Растеж“ получи АГРИОН  ИНВЕСТ АД. Марияна Николова, заместник министър-председател по икономическата и демографската политика, връчи наградата на Анатоли Георгиев, изпълнителен директор на Агрион Инвест.

   Голяма награда в категория „Растеж“ получи Биовет АД. Емил Караниколов, министър на икономиката, връчи наградата на Ангел Желязков, изпълнителен директор на Биовет АД.

   Голямата награда в категория „Иновации“ получи VIVACOM.
  Екатерина Захариева, заместник-министър председател по правосъдната реформа и министър на външните работи връчи наградата на Атанас Добрев, главен изпълнителен директор на компанията.

   Втора награда в категория „Иновации“ получи СИН Карс Интернешънъл ЕООД, като наградата бе връчена на инж. Росен Даскалов, собственик и управител на компанията.

  Специалната награда на председателя на КРИБ за цялостен принос за развитието на икономиката в България получи проф. д.т.н. инж. Цоло Вутов. Специалната награда включва дълготрайни инвестиции и растеж, запазване и разкриване на нови работни места, иновации и принос в научната и обществена дейност. Председателят на КРИБ Кирил Домусчиев връчи наградата на проф. д.т.н. инж. Цоло Вутов.

   За доброто настроение принос имаха квартет Destiny, Ку-ку бенд и певицата Нели Петкова. Изненада за гостите беше участието на Краси Радков, който изтегли печелившите номера от томболата. Водещи на Петия годишен бал на КРИБ бяха Стефан А. Щерев и Станислава Ганчева.

Коментари

Свързани новини

Реклама

Реклама