Днес е : Петък, 23 Август 2019

Над 20 на сто ръст в качество и производителност с Ja Nets

Публикация 10 May, 2019 / Румен НИКОЛАЕВ

Модернизираната американска система CGS съвместно с JUKI вече е въведена за първи път в страната в русенската МИК-БГ

    Над над 40 собственици на фирми от конфекционния бранш днес в русенската МИК-БГ ЕООД бе представена за първи път в страната модернизираната умна американска система Ja Nets, разработена съвместно с японската JUKI, представител на която за страната е И.Н.А Трейдинг.   Това стана преди началото на Национална конференция,  организирана от  Миглена Христова, член на УС на Българска Асоциация за текстил,облекло и кожи (БАТОК)  и управител на МИК.

   Пред дошлите десетки собственици на конфекционни фирми Прашанта Саркар /Индия/ и Мачей Винярски беше показано действието на новата умна система в реални условия. Детайли по инсталирането и особености в работата и разкри Румен Кожухаров.

  В зависимост от начина и степента на внедряване, то инвестицията се изплаща сравнително за кратко време. По-важното което е, че тя позволява да се пести време, като отчита слабите звена и точки на поточната линия. Освен това  с "наблюдение" от страна на системата тя може да покаже след извество време кой оператор е подходящ за каква операция.  Ja Nets  дава възможност на собственика за упражнява контрол и от дистанция /извън сградата/ на производствения процес.

   След това гостите се запознаха и с производството на МИК-БГ и технологичните процеси и съвременни машини, въведени със собствени средства и по различни европрограми.

 

Коментари

Свързани новини

Още Новини

Реклама

Реклама