Днес е : Неделя, 16 Юни 2019

Електронни винетки вече се продават във всички бензиностанции OMV в страната

Публикация 11 Jan, 2019 / akcent.bg

   -  Е-винетки могат да бъдат закупени от касите на всички OMV обекти в България.

   -  За електронна винетка може да се плати в брой, с дебитна или кредитна карта, или с OMV Routex card на касите на OMV.

  Във всички бензиностанции OMV в цялата страна вече могат да бъдат закупени всички предлагани видове електронни винетки за 2019 г. Винетките могат да бъдат заплащани в брой и с банкова карта на касите на OMV, както и с OMV Business card с Routex функция за корпоративни клиенти на компанията.

  Компанията OMV обхваща 92 бензиностанции в България. На каса във всеки обект от веригата са достъпни предлаганите винетки за 2019 г. за тежкотоварни автомобили и автобуси (категория 1 и 2) и за леки автомобили (категория 3) в съответните периоди на валидност за всяка от категориите. 

   Контакти и адреси на всички бензиностанции OMV в България могат да бъдат намерени на обновения сайт на компанията http://www.omv.bg.

  Бензиностанции OMV са мултифункционални центрове за услуги за автомобилите и за хората. Освен да купят електронната си винетка, клиентите могат да платят също и гражданската отговорност, задълженията си към КАТ и битовите си сметки в обособените каси за услуги OMV Services, както и да вземат билети за концерти и спортни събития, да преведат пари, или да пуснат тото.

  На бензиностанции OMV клиентите могат да заредят с висококачествени горива от собствената марка MaxxMotion, да си набавят широка гама консумативи за ежедневната поддръжка на автомобила и да ползват услугите на автомивките TopWash. А в магазините VIVA могат да се нахранят с прясно приготвени сандвичи по рецепти на шеф Андре Токев и да изпият чаша ароматно кафе от специалния първокласен бленд VIVA.

 

Коментари

Свързани новини

Реклама

Реклама