Днес е : Понеделник, 24 Февруари 2020

Топ пилоти на старт в Русе

Публикация 20 Jul, 2017 / akcent.bg

Втория кръг на Европейския офроуд шампионат тази година ще се проведе през уикенда

  Вторият кръг на Европейския офроуд шампионат тази година ще се проведе в Русе. След отличната организация през миналата година, България получи право за втори път да стане домакин на надпреварата. Над 50 състезатели от България, Румъния, Чехия, Унгария, Украйна и Гърция ще мерят сили по 500 километровото трасе с ATV, бъги, мотори и джипове.

  Сред участниците е първият българин европейски шампион Николай Гочев, източно-европейските шампиони екипажа на „ Хюндай Офроуд Тим” Цвети Иванчев и Ивайло Николов, вицешампиона на Европа с ATV Красимир Колев,  както и атрактивната и борбена Рени Христова, която мери сили с мъжете също с ATV.  Град Русе ще бъде представен от силния екипаж ан „Нетуоркс Офроуд” Свилен Максимов и Делян Димитров с прототип Гранд Чероки.

  Организатор на събитието са клубовете „4х4 Адвенчър” и „Нетуоркс Офроуд”, а съорганизатор е община Русе. Център на състезанието е мотописта Средна Кула, където в петък след 13:00 часа ще има атрактивни стартове, а официалното откриване от кмета Пламен Стоилов ще бъде в петък след 18 часа на паркинга до НАП.

  Фенове и публика могат да намерят информация за местата за наблюдение в сайта на състезанието – www.baja-bulgaria.com

Коментари

Реклама

Реклама