Днес е : Сряда, 3 Юни 2020

Сериозно русенско участие на Националната кулинарна купа на България 2017

Публикация 21 Apr, 2017 / akcent.bg

10-тото юбилейно издание се провежда в Пловдив. Тимът на ресторант "Тераса" ще се бори за отборен победител

 Алекс Иванчев, Живко Димитров, Анатоли Павлов, Александър Енчев, Ивайло Димитров, Владимир Тодоров, Петър Атанасов. Това е русенското участие на 10 -тата юбилейна Национална кулинарна купа България 2017 г., състезание, което се провежда в Пловдив от 20 до 22 април.  Става въпрос само за снимката.

   За първи път жури ще бъдат общо пет русенци- Алекс Иванчев, Живко Димитров, Ивайло Димитров, Петър Атанасов и Александър Енчев.

 За "Готвач на България" ще се състезават индивидуално Анатоли Павлов, Сали Али и Цветомир Маринов.

  Отборно за голямото отличие ще се бори тимът на ресторант "Тераса".

   През утрешния ден ще бъдат излъчени и победителите в отделните категории.

  Шеф готвач Ивайло Димитров изрази увереността си пред Акцент.БГ, че повечето русенски участници ще бъдат и на финалите утре.

  Иван Манчев, Андре Токев, Иван Звездев, Ути Бъчваров, Таньо Шишков и Андрей Стоилов са част от водещите имена, които ще вземат участие в юбилейното издание. Състезанието протича оспорвано, а русенци се представят достойно, каза за Акцент. БГ Иван Звездев.

  Освен класическите дисциплини за 'Най-добър Кулинарен отбор на България", за                  " Най-добър Готвач на България", за Най-добър Сладкар на България",  ще се преоведе и годишната надпревара за "Най добър Пицар на България",  ще има и няколко нови предизвикателства.

 Състезанието  започна с няколко бързи 45 минутни дисциплини за приготвяне на Телешко, за поредна година ще имаме и атрактивна дисциплина за приготвяне на паста, с помощта на фирма Делита трейд, всички дисциплини ще бъдат премирани със специални награди.

Коментари

Свързани новини

    Реклама

    Реклама