Понеделник, 2 Октомври 2023

Русенска невроложка от Медика- Русе стана хит с певченските си умения

 Русенска невроложка от Медика- Русе стана хит с певченските си умения
Публикация   09:17     08 Фев, 2017 /     akcent.bg   /     1807

   Русенска невроложка  д-р Росица Кръстева, която работи в Медика- Русе, записа кавър на един от най-популярните рок хитове и се превърна в интернет сензация. Това е песента „Close my eyes forever", изпълнена от Лита Форд и Ози Озбърн. Заснетият преди малко повече от месец дуетен клип вече има хиляди гледания в една от най-популярните платформи за видеосподеляне.

  Видеото с изпълнението на д-р Кръстева набира все повече почитатели. Музиката е част от живота ѝ още от детството ѝ. Пеела е в хора на училището в родния си град Павликени. Открива рока в тинейджърските си години, когато учи в Русенската английска гимназия.

 Д-р Росица Кръстева - невролог: „Тогава слушахме много „Бийтълс"," Деф Лепърд", метал съставите. Рок музиката е музиката на свободолюбивите хора, тя е на практика музиката на бунтарите."

Идеята за кавъра е на колегата ѝ д-р Павлов, а двигател на проекта е композиторът Добрин Добрев. С Ивелин, с когото изпълняват заедно песента, се запознават в звукозаписното студио. И вече обмислят нов проект.

  Д-р Росица Кръстева - невролог: „Смятаме да запишем още неща, но може би вече ще бъде авторска музика".

  Д-р Кръстева признава, че не мечтае за голямата сцена, но очаква с нетърпение следващия студиен запис. И вярва, че това ще е нейния малък принос към голямото завръщане на младите хора към рок музиката.

  Източник:БНТКоментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha