Днес е : Събота, 6 Юни 2020

До Коледа теренът на Градския стадион ще е готов, обеща кметът Стоилов на спортния министър

Публикация 05 Dec, 2016 / akcent.bg

През втория полусезон "Дунав" ще играе на стадиона си и не трябва да има никакви притеснения за това

   Министърът на младежта и спорта Красен Кралев, народният представител от ПП ГЕРБ Пламен Нунев, кметът на Община Русе Пламен Стоилов, общинският съветник Евгени Игнатов, директорът на ОП „Спортни имоти“ Веселин Богданов инспектираха Градския стадион в Русе. С решение на Министерски съвет бяха отпуснати 1 млн. лв. за ремонта на съоръжението.

     Вече е готов дренажът на футболния терен, до края на другата седмица ще бъде поставена новата поливна система, а до Коледа теренът ще бъде напълно готов. Едновременно с това се изливат постаментите за осветлението.

    „Ремонтът на Градския стадион върви по график и ще бъде приключен в срок. През втория полусезон "Дунав" ще играе на стадиона си и не трябва да има никакви притеснения за това. Няма забавяния по ремонтните дейности и стадионът ще бъде предаден в срок, както е по договор", заяви министър Кралев.

     Министър Кралев, заедно с кмета Пламен Стоилов и народният представител Пламен Нунев посетиха снощи новоизградените тенис кортове в Парка на възрожденците. Дадена бе висока оценка на създадения от тенис клуб „Приста 2011“ нов спортен обект, който може да се ползва през цялата година благодарение на специално покритие.

Коментари

Свързани новини

Реклама

Реклама