Четвъртък, 9 Май 2024

Искате ли да ви завиждат ?

Публикация   22:17     24 Апр, 2013 /     Красимира Лазарова   /     425

Посрещнете лятото със стройна фигура и добро настроение !

Ние живеем в среда,изпълнена с опасни фактори и вещества като -  химикали,токсини и пестициди,вредни газове,шум,магнитни полета и вълни,стрес и изключително бедни храни.Много от тях са пряко свързани със съвременните заболявания – онкологични и сърдечно-съдови,хипертонии,диабети,артрити и алергии,психични заболявания и преумора.Това са само част от белезите за претоварване на организма,които не могат да бъдат отстранени от иначе съвършените ни органи и системи.При детоксикацията се премахват основните причини за претоварването и организмът получава отново възможност да възстанови нормалния си ритъм.

            Кога да правим детоксикация ?

           Препоръчително е поне при всяка смяна на сезоните с продължителност от няколко часа , дни или по-дълъг срок.Кой колкото има нужда и сили.С нищо не бива да се прекалява. Достатъчно като начало е да избягвате употребата на бели храни – захар,ориз,брашно,сол; намалете приемат на бързи храни, тежки мазнини,алкохол,цигари,лекарства. Забавете темпото на работа , тя ще остане и за поколенията след вас . Ограничете стресовите ситуации и неприятните занимания .Избягвайте шумните и замърсени места.

       В храненето увеличете пресните плодове и зеленчуци – те са незаменими източници на ензими ; билковите отвари . Значително увеличете дневния прием на вода – препоръчително х 30 гр./кг лично тегло.(В следващите статии ще ви издам няколко тайни ).Включете пълнозърнести храни,риби и морски дарове,соеви продукти, дихателни и двигателни упражнения;масаж,сауна,парна баня,ексфолиране на кожата;разходки на открито;беседи в спокойна и тиха среда;медитация и други. Помислете само 10 минути на ден разходка увеличава живота ви с 1 час !!

   Вие сте това, което ядете .Само чистото тяло е способно да усвоява приетата храна и чрез нея да поддържа живота ви.

    За да изглеждате и да се чувствате добре задължително трябва да направите прочистване на организма,като бонус ще получите забележителна фигура и жизнен тонус,блестяща коса,свежа кожа,здрави нокти,тенът става по-сияен, премахват се следите от умора и още куп други ползи в следващите материали .

 

             БЕСЕДИ ЗА ЗДРАВЕ -  КРАСИМИРА ЛАЗАРОВА

                              ЗА КОНТАКТ

          ТЕЛ. + 359 889 521 863

          e-mail : kroll1@bsmvo.bg

          skype : Krasi.lazarova

           facebook : http://www.facebook.com/profile.php?id=1356427916

 

 

 

 

 

 

   



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha