Четвъртък, 19 Септември 2024

Откриват Английска седмична лига 2013

Публикация   08 Март, 2013   /     akcent.bg   /     422

 

 Отборите, които ще представят Русе в турнирите Шампионска лига и Лига България, вече знаят съперниците си в първия кръг. Припомняме, че двете надпревари се организират от Българската асоциация по мини футбол (БАМФ), като в тях участват тимове от цялата страна.

„Дунав 2010“, който спечели първото издание на Английската Midweek лига в Русе, ще срещне „болярски“ тим в Шампионската лига. Ветераните играят с великотърновския „Афродита Флора“, като предстоят две срещи на разменено гостуване. В първата, на 23 март, домакин е „Дунав 2010“.

В Лига България Русе има четирима представители. ФК „Русе“ приема „Нюкясъл“ (Казанлък), а „Бъзън“ гостува на габровския „ВАС Етъра“, като след това предстоят реванши. Първите мачове ще бъдат в края на март, а датите ще бъдат уточнени допълнително. „Апис“ и „Парк Дизайн“ извадиха късмет и прескачат първия кръг, без да играят.

Мачовете от второто издание на Английската Midweek лига в Русе пък започват през следващата седмица. В надпреварата ще се включат 14 отбора, а в откриващия двубой от 18:00 ч. на 12 март играят „Дунав завинаги“ и „Бъзън“. Първият полусезон на първенството ще продължи до 7 юни.

Останалите тимове, които участват, са „Хиените“, „Липник“, „Реферите“, „Колос“, „Парк Дизайн“, „Сокол“, „Апис“, „Локо Русе“, ФК „Русе“, „Артилеристите“, „Унипак“ и „ТМ Технолоджи“. Мачовете ще се провеждат на обичайното място – игрищата на „Арена Русе“ (комплекс „Ялта“).



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha