Четвъртък, 19 Септември 2024

Поздравления и от кметския екип за 4--та поредна купа на женския баскет

Публикация   04 Март, 2013   /     akcent.bg   /     511

 

 

          Кметът на Община Русе Пламен Стоилов и неговите заместници поздравиха женския баскетболен отбор „Дунав 8806“, който за четвърта поредна година извоюва Купа България. Русенският отбор победи в тежък мач с „Нефтохимик“ – Бургас на финала на състезанието, което се проведе на 23-24 февруари тази година в Русе.

     Кметът Пламен Стоилов отправи личната си благодарност към състезателките и техния наставник за упорития труд и високите резултати. Той отбеляза, че за Русе е чест да има такъв шампион и че клубът може да продължи да разчита на безрезервната подкрепа на целия кметски екип.

    Зам.-кметът Свилен Иванов заяви, че основната цел, която стои пред отбора, е да играе пред публика от 5 хил.души в новата спортна зала. Той беше категоричен, че ще продължи да подкрепя отбора във всяко едно отношение и подчерта, че клуба вече има и социална програма, която се реализира успешно.

     Наставникът на „Дунав 8806“ Георги Божков изказа своята благодарност за подкрепата на кметския екип. Той подчерта, че за първи път в историята на русенския баскетбол на финала на състезанието е имало фенове, които не са успели да влязат в залата. Признателност за оказаното съдействие изрази и председателят на Управителния съвет на клуба Красимир Трифонов. Капитанът на отбора Зорница Костова благодари на всички почитатели за подкрепата и на съотборниците си, че с общи усилия са завоювали титлата за пореден път.

      В края на срещата, г-н Стоилов връчи парична премия от 2 хил.лв за целия отбор на капитана Зорница Костова.



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha