Четвъртък, 19 Септември 2024

ФК "Русе" първи в градското първенство по футзал

ФК
Публикация   10 Фев, 2013   /     akcent.bg   /     200

 

Първото за Русе градско първенство по футзал приключи вчера в спортен комплекс "Ялта". То беше организирано от ФК „Русе“, с подкрепата на Община Русе. В първенството участваха 10 отбора от града. Всеки тим се състоеше от 5 състезатели. Срещите се провеждаха всяка събота през последните 9 седмици.

Първата позиция в отборното класиране зае ФК „Русе“. Второто и третото място са съответно за ФК „Апис“ и ФК „Сокол“. Като най-добър вратар беше отличен Пламен Василев от ФК „Парк Дизайн“. Валентин Петров от ФК „Русе“ получи награда за най-добър защитник. За най-добро крило на терена бяха отличени Павел Наков от ФК „Сокол“ и Ивайло Иванов от ФК „Русе“. Най-добър нападател в турнира е Николай Тодоров от ФК „Апис“.

Наградите и грамотите бяха връчени на победителите от председателя на Общински съвет – Русе  Васил Пенчев и от директора на ОП „Спортни имоти“ Веселин Богданов.

От ФК „Русе“ вече са сформирали сборен отбор от най-добре представилите се на първенството, с амбицията да участват в турнира за купата на България, който се организира и провежда от БФС. 



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha