Четвъртък, 19 Септември 2024

Публиката в Русе е шестият човек в отбора на „Дунав 8806“

Публиката в Русе е шестият човек в отбора на „Дунав 8806“
Публикация   24 Ян, 2013   /     akcent.bg   /     432

Вчера, в зала „Дунав“ ентусиазираната публика препълни трибуните до краен предел за двубоя на любимките си „Дунав 8806“ срещу отбора на „Левски“, София.

 

Публиката и дунавки направиха перфектния подарък в аванс за днешния рожден ден на старши-треньора на русенки и национален селекционер Георги Божков.

 

Димитър Димитров, член на УС на БК „Дунав 8806“ сподели: „Очаквахме залата да е пълна, но определено останахме изненадани. Толкова много публика не се е събирала и на международните мачове! В залата имаше правостоящи, местата зад кошовете бяха изкупени, хората бяха на крака през повечето време – изживяването беше уникално! Благодарим на публиката и на момичетата!“

 

„За пореден път привържениците ни демонстрира висока спортна култура – показателно е, как 15 минути след мача феновете се снимаха в залата, както с баскетболистките от „Дунав 8806“, така и с момичетата, които са били част от отбора: Радослава Бъчварова, Александра Кънчева, Даниела Петева и Шарел Алън. Аплодираха ги по време на представянето и след това ги изпратиха топло – това е просто чудесно!“, допълни Димитров.

Той каза още, че „шалчета и тениски на отбора ще продължат да се продават по време на домакински мачове, а за следващия двубой се надяваме да можем да пуснем и блузи с дълъг ръкав, идентични с екипите на отбора. Предвидили сме и картички на момичетата за автографи.“ 



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha