Четвъртък, 9 Май 2024

Екипът на АГ комплекса с цветя и с внимание от кмета на Русе

Екипът на АГ комплекса с цветя и с внимание от кмета на Русе
Публикация   21:34     21 Ян, 2013 /     akcent.bg   /     564

Кметът Пламен Стоилов и неговите заместници Даниела Шилкова и Иван Григоров бяха гости на тържеството по повод Деня на родилната помощ в Русенския АГ-комплекс. Празника уважиха и народният представител Пламен Нунев, директорът на МБАЛ – Русе д-р Нели Петрова и директорът на Дирекция „Здравни и социални дейности“ към Община Русе Мариела Личева.  

Стоилов поднесе поздравителен адрес на областния акушер-гинеколог д-р Георги Хубчев и по традиция дари с кърпа и сапун началника на отделение „Родилно“ д-р Ани Матеева. Кметът изрази уважението си към труда на старшата акушерка Марийка Георгиева с красив букет.

В приветствието си, г-н Стоилов заяви, че без съмнение, екипът на Русенския АГ-комплекс е сред най-добрите в страната. Той пожела на всички лекари, акушерки и сестри да продължат със същите хуманност и професионализъм да помагат на новия живот да се появява на бял свят. Кметът заяви готовност съвместно с екипа си да съдейства за утвърждаването на Русенския АГ-комплекс сред водещите.

Приветствия към екипа на комплекса поднесоха и директорът на МБАЛ – Русе д-р Нели Петрова и народния представител Пламен Нунев.

Представители на Община Русе се отзоваха и на поканите за отбелязването на Бабинден от Дневен център „Трета възраст“ и от пенсионерския клуб към Обединения съюз на пенсионерите в село Сандрово.  Директорът на Дирекция „Здравни и социални дейности“ Мариела Личева и служители на дирекцията поднесоха на дамите от третата възраст поздравителни адреси от името на кмета Пламен Стоилов. Тържествата преминаха с традиционното пресъздаване на обичая „Бабуване“ и с много настроение.



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha