Понеделник, 16 Септември 2024

Пламен Нунев поздрави и направи дарение на Спортен клуб «Дунав» - ветерани

Публикация   19 Дек, 2012   /     akcent.bg   /     503

 

Народният представител от ГЕРБ в 19-и МИР – Русе Пламен Нунев приветства членовете на Спортен клуб «Дунав» - ветерани с председател Лиляна Бонева днес /18 декември 2012 година/ по повод Коледните и Новогодишните празници на специално тържество, провело се в хотелски комплекс «Рига». Над 40 русенки на възраст от 60 до 82 години – членове на клуба благодариха за уважението и приеха в дар от г-н Нунев и Вася Ботева – директор на Регионална дирекция на Български спортен тотализатор – Русе шапки, фланелки и др. По този начин бе изпълнен ангажимент, поет преди 2 месеца по време на друга среща по повод Международния ден на възрастните хора.

По – късно г-н Нунев бе запознат с успехите на колектива, ръководен от треньорката майстор на спорта Невяна Кръстева /бивш преподавател по лека атлетика в Русенския университет «Ангел Кънчев»/. На свой ред той отбеляза какво прави държавната и местната власт за развитието на спортната база в Русе и региона – изградената лекоатлетическа писта на градския стадион, нови спортни площадки. Предстои и развитие по темата със завършването на Спортната зала.


Подкрепата за клуба ще продължи и в бъдеще, тъй като той представя достойно града ни на редица национални спортни форуми за ветерани.



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha