Понеделник, 16 Септември 2024

Демонстративна футболна среща за жени на Коледния спортен турнир

Публикация   26 Ноемв, 2012   /     akcent.bg   /     424

 

 

 

Демонстративна футболна среща за жени ще бъде най-атрактивната част от програмата на Коледния спортен турнир, организиран от Община Русе. Надпреварата, която стартира на 25 ноември с волейболен турнир е за училищни и университетски преподаватели и протича под патронажа на кмета Пламен Стоилов.

Състезанието продължава и следващия уикенд. Участниците ще демонстрират уменията си по футбол. Тази част от турнира ще се проведе на 1 декември /събота/ от 9.00ч. в зала „Ялта“. В нея ще се включат отбори от РУ „Ангел Кънчев“, СОУПНЕ „Фридрих Шилер”, ОУ „Иван Вазов”, ПГСАГ „Пеньо Пенев”, СУ „М-р Атанас  Узунов” и Община  Русе. Демонстративният мач  между дамските отбори на Регионалния инспекторат по образование и Община Русе ще се играе от 12ч., преди финалната среща в състезанието.

Коледният спортен турнир продължава и на 2 декември /неделя/ от 12ч. Тогава започват срещите по баскетбол, които ще се проведат в Зала 2 на спортен комплекс „Дунав“. Отборите ще се състоят от по трима състезатели и ще  играят по правилата на стрийтбол.

      В надпреварата по волейбол, която се проведе миналия уикенд се включиха близо 50 участници. Наред с училищните преподаватели, сили в нея премериха и преподаватели от Русенския университет. Със свой отбор участва и Община Русе. Най-добре се представи тимът на Русенската Алма матер. На втора и трета позиция го последваха съответно отборите на Спортното училище и ОУ „Иван Вазов“.                                    

 



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha