Понеделник, 16 Септември 2024

Тони Сантяго ще подкрепя „Дунав 8806“ и дъщеря си в четвъртък

Публикация   19 Ноемв, 2012   /     akcent.bg   /     404

Ръководството на БК „Дунав 8806“ днес  съобщи, че специално за предстоящия в четвъртък мач на дунавки с „Боташспор“, Адана, в Русе от САЩ пристига бащата на Кристина Сантяго – Тони Сантяго. Той идва изцяло на свои разноски, за да подкрепи дъщеря си в най-важния до момента в кариерата й мач.

Сантяго, в същото време, не е в най-добрата си здравословна форма, но сама е взела решение и е потвърдила пред ръководството, че ще участва в предстоящия двубой и отново ще се раздаде максимално, както го направи в мача срещу „Рилски спортист“ преди няколко дни, когато постави личен рекорд с блестящата си игра.

Явно е и притеснението на гостуващия обор, който изцяло извън регламента пристига един ден по-рано в Русе на свои разноски. „Боташспор“, Адана ще е в пълен състав, защото срещата е от изключителна важност и за тях. Съперникът на „Дунав 8806“ очаква да играе пред препълнена зала и с отбор, който е бил само на 4 точки от постигане на победата. Въпреки ръстовото превъзходство и скъпата селекция, в щаба на „Боташспор“ не е спокойно.

От БК „Дунав 8806“ споделиха, че момичетата на старши-треньора Георги Божков ще се раздадат максимално и ще играят за победа, но дори това да не се случи, по-важното за тях ще е сърцатата игра и подкрепата на публиката.   

На предварителната разпродажба, вече са изкупени билети за половината зала, така че ръководството на „Дунав 8806“ призовава феновете, които ще подкрепят любимия си отбор в залата, да побързат да закупят своите билети.



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha