Четвъртък, 2 Май 2024

Чаша топла вода сутрин подобрява метаболизма

Чаша топла вода сутрин подобрява метаболизма
Публикация   21:09     13 Ноемв, 2012 /     akcent.bg   /     477

Правилното хранене и упражнения ни гарантират отслабване

 



 Диетата с пиене на топла вода сутрин след ставане е доста популярна. Според резултатите от редица проучвания, по този начин драстично ще подобрите метаболизма си, което е от съществено значение за отслабването.

 Всяка сутрин, когато се събудите, изпивайте по една чаша преварена минерална вода. Нека течността да е още топла. С помощта на 200 мл вода, изпити на гладно, значително подпомагате обмяната на веществата и трудно трупате килограми. Освен това изхвърляте от организма натрупаните вредни шлаки. Това е диетата! На практика, думата диета не е особено подходяща, защото голяма част от тези, които се придържат към консумирането на вода непосредствено след ставане, не променят драстично хранителните си навици.
   За по-добър ефект, вкус и тонус, някои добавят към водата мед и сок от лимон. а, това е добре, но ако не ви е приятна тази комбинация, тя не е задължителна. Единственото задължително условие е, за да има резултати режимът, е водата да се консумира сравнително топла и на малки глътки.

 Разбира се, още по-голям ефект ще има ако се храните правилно, и започнете да правите упражнения редовно, ефектът ще е още по-добър и бърз. Водата рано сутрин ще стартира метаболизма ви, които ще се справя по-лесно, ако и храната е ограничена. Упражненията пък ще стегнат тялото ви и ще ви дарят със свежест и тонус.



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha