Вторник, 21 Май 2024

DiVino.Taste представя 37 от най-добрите български винопроизводители

Публикация   21:09     13 Ноемв, 2012 /     akcent.bg   /     518

Изложението ще се проведе в събота и в неделя в Централния военен клуб в столицата

Условно DiVino.Taste е разделен на три части. Изложение на българските винопроизводители, Майсторски класове и лекции и Свободна зона.

Изложението на български вина ще събере 37 най-добри български винопроизводители, които ще представят най-добрите си вина пред взискателната публика на DiVino.Taste. Всеки производител има право да участва с до 7 вина, които ще бъдат представени от собствениците или винарите, които са направили виното. Всеки посетител ще има пряк контакт с хората, които стоят зад всяка една от участващите български изби и ще може да опита и да се запознае с концепцията и философията им за вината. В рамките на два дни всеки, който дойде ще може да пробва над 200 различни от най-добрите български вина.
Входът до изложението е с билети, а закупилите билет за поне един от майсторските класове имат достъп до изложението и за двата дни.

 

Майсторските класове и лекциите ще обогатят знанията ви за виното, ще ви срещнат с най-добрите български винени експерти, а чуждестранните гости са на изключително ниво. Майсторските класове включват както курс за начинаещи дегустатори, така и обучения и дегустации на по-високо ниво.
Лекциите са ориентирани предимно към хората, които са свързани с бизнеса с вино във всичките му аспекти.
    Майсторските класове са с билети, а лекциите са безплатни за закупилите билет поне за един майсторски клас, както и за посетителите на изложението, но със задължителна предварителна регистрация.

 

Свободната зона
Свободната зона е място, в което ще бъдат разположени щандове с лека храна, безалкохолни напитки и кафе, информационни пунктове на партньорите и организаторите. Достъпът до нея е срещу закупен билет за изложението или за майсторски клас. 

 



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha