Понеделник, 16 Септември 2024

„Дунав 2010“ посреща „Черноморец“ Балчик в неделя от 14:00 ч

Публикация   26 Окт, 2012   /     akcent.bg   /     427

„Драконите“ ще искат гостуването им в Кубрат следващата седмица да бъде в събота

.

 

 

 

Всички срещи от Североизточната „В“ група вече ще стартират от 14:00 часа, реши Зоналният съвет към БФС във Варна. По програма срещите от предстоящия 11-ти кръг трябваше да се играят от 16:00 ч, а едва от ноември те да са с начален час 14:00. Регионалното ръководство на БФС обаче е пресметнало, че така в неделя последните минути на срещите трябва да се проведат на тъмно, а за наличие на осветление на стадионите, които приемат двубои от третия ешалон у нас важи френското „non-sens“. Вече са определени и арбитрите на мачовете в края на седмицата.

 Така може да се заключи, че в неделя от 14:00 ч. на Градския стадион в Русе „Дунав 2010“ ще посрещне „Черноморец“ Балчик под ръководството варненска съдийска бригада – с главен рефер Петър Атанасов, помощници Диян Вълков и Даниел Андонов и четвърти съдия Мирослав Ангелов. Междувременно от щаба на „драконите“ обмислят изтегляне на срещата им от следващия кръг в Кубрат за събота. Очаква се официално искане за това да бъде внесено най-късно във вторник идната седмица.

 

 По този начин ще има възможност любителите на футбола от града и региона да се насладят на две дербита през почивните дни – 3 и 4 ноември, като програмата предвижда в неделния ден „Аристон“ да приеме основния конкурент на „Дунав 2010“ за първото място „Добруджа“ на своя стадион в квартал „Локомотив“. През тази седмица пък „аристонци“ гостуват на „Черноморец“ Бяла, Варненско, като главен рефер на двубоя ще е Живко Димитров с помощници Николай Дачев и Цветелин Валентинов, четвърти съдия ще е Мартин Щерев.



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha