Четвъртък, 24 Октомври 2024

Светлин Стоянов: С МЕЧ вярвам, че ще успеем да съборим модела Борисов- Пеевски

Светлин Стоянов: С МЕЧ вярвам, че ще успеем да съборим модела Борисов- Пеевски
Публикация   24 Окт, 2024   /     akcent.bg   /     47

Приоритет в работата му е създаването на възможности за развитие на младите хора, които да останат в Русе и областта.

  Светлин Костов Стоянов е роден в Попово Завършва Английската езикова гимназия в Русе. Магистър по икономика от УНСС – София.

   Работил е в Националната служба за охрана НСО.  Офицер от НСО, отдел Лични охрани, капитан. Част от екипа за охрана на министър – председателя (1997-2001) и председателя на Народното събрание (2001-2004). Отговорник за охраната на посолството на Франция, шеф на охраната на посолството на Кралство Саудитска Арабия.

   Работил в  търговски банки като счетоводител, кредитен инспектор и валутен дилър. 

   Владее английски, руски и френски езици.

   Бил е народен представител в 45 и 46 и 47 НС- 2021- 2022 г..

   Светлин Стоянов е съучредител на ПП МЕЧ в Русе и съобластен координатор. Не скрива разочарованието си от политическите формации, в които е участвал- ИТН и Продължаваме промяната. Идеята да се събори моделът Борисов Пеевски в един момент се оказва в застой.

  За него участието в политиката е мисия и благодарение на „МЕЧ“ той вярва в бъдещето. По думите му, приоритет в работата му е създаването на възможности за развитие на младите хора, които да останат в Русе и областта.

  Искрено вярва, че програмата на ПП "Морал, единство, чест" ще може да се осъществи, макар и трудно. Вярва и на Радостин Василев в посоката, която води своите съпартийци и симпатизанти.

   Убеден е, че истинската промяна може да се постигне с Бюлетина № 17 на предстоящите избори в неделя. Както и че те са особено важни, за да може да има една демократична България!

         Купуването и продаването на гласове е престъпление!



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha

Прочети още