Сряда, 23 Октомври 2024

Мощна подкрепа от президента Първанов и лидера на АБВ Румен Петков за БСП Обединена левица в Русе

Мощна подкрепа от президента Първанов и лидера на АБВ Румен Петков за БСП Обединена левица в Русе
Публикация   23 Окт, 2024   /     akcent.bg   /     96

Двамата политици с висока оценка за водачът на листата Иван Иванов и Валери Иванов

   Президентът Георги Първанов (2002 -2012 г.) и лидерът на АБВ Румен Петков днес бяха в Русе, за да изразят своята подкрепа за водачът на листата Иван Иванов и областият председател на АБВ Валери Иванов, който е трети.

  Ето какво каза президентът Първанов за поредната предизборна кампания: Както всяка от последните 7 кампании и тази е пълна мъгла. Всеки си приказва каквото му идва наум. Няма идейна полемика, няма изобщо идеология... Ще се стигне до положение да се прави пак някаква сглобка. Освен ако не влезе един здрав компонент в лицето на Левицата да оздрави едно бъдещо управление.

   Г-н Петков, като градът на първите неща в страната така и обединението тръгна оттук- БСП и АБВ са в коалиция не отсега и това се оказа работещо. Явно моделът се оказа успешен?

   Аз искам да подчертая огромната разлика между водача БСП- обединена Левица Иван Иванов и останалите. Иван е с чувство за принадлежност, с уважение, с почит, човек, който се бори за каузата. Всеки русенец и жител на областта трябва да си даде сметка – за 15 години са закрити 35 училища от правителствата на Борисов. А Русе, с огромната мощ на университета, с помощта на г-н Иванов, на акад. Белоев, на всички нас, е част от академичната общност на България.

   Русе заслужава друга участ, която може да я даде Иван Иванов и обединена Левица, заедно с нашия кандидат Валери Иванов и цялата листа.

  Другата съществена разлика е, че тук има достойнство и ангажимент, който се изпълнява. Другата част са измамници.

 Апелът ми към русенци е да изберат достойнството, коректността, професионалзма- да изберат интереса на Русе. А това ще стане, като се гласува с бюлетина №28.

   Водачът на листата на БСП- обединена Левица Иван Иванов за кампанията: Водим силна кампания, като основната цел е българският гражданин, русенци най-вече, че без силна лява формция, без силна левица държавата не може да просперира. Ние сме единствените от обединена Левица, които сега водим кампания и по време на тази кампания виждам, че хората се събуждат. Виждат в нас алтернатива на всичко, което сега руши държавата. А това са всички предложения, които заедно сме залегнали в Програмата.

   Очакваме да ма по-сериозна активност при гласуването, гражданите да не си останат по домовете, за да не може купеният вот да бъде решаващ. А и социологията показва ръст, нашето очакване е дори представянето ни да е още по-добро. Като прощълник на това ляво обединение Русе показа, че то дава резултати като първа политическа сила.

  Очаквам да се превърне в тенденция за развитието на държавата.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Тагове : БСП , Първанов , ,


Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha

Прочети още