Вторник, 22 Октомври 2024

Калин Иванов ПП: Ние ще продължим да се борим за по-добра България!

Калин Иванов ПП: Ние ще продължим да се борим за по-добра България!
Публикация   22 Окт, 2024   /     akcent.bg   /     48

Кой избира народните представители в града ни, когато хората не излизат да гласуват?

   Бях на улицата срещу Пеевски, бях на улицата срещу Орешарски, когато белият автобус щеше да ни прегази. Бях на улицата срещу Гешев, бях на улицата срещу Сарафов и пак ще изляза, защото АЗ не искам да живея в такава държава!
Не бяхме хилядите, които ми се искаше да затворим всички улици на площада, но пък на другия ден президентът заяви, че обмисля блокирането на избора му, съюзът на съдиите се обяви против избора на Борислав Сарафов за главен прокурор.
Все пак бяхме чути!
 
   Това, което хората явно още не могат да разберат, е, че тези олигарси с държавни пари не ги е страх от прокуратурата – тя е тяхна, не ги е страх от съда, полицията, парламента, медиите – те са окупирани, купени и завладени.
Тях ги е страх от хората! Страх ги е, че хората ще излязат и ще упражнят правото си на глас! Страх ги е, че хората ще излязат на улицата и ще затворят институциите, докато тези хора не бъдат извадени оттам! Затова текат всякакви кампании как не трябвало да се гласува, как нямало смисъл.
 
%image2%
   Попадна ми анализ на контролирания вот на Антикорупционния фонд, в който спрямо анализа от 2017 само на рисковите секции в Русе излиза, че купеният вот е бил 9108 гласа, само за най-рисковите. Сега сме 2024 г. и ако вземем предвид всички секции и че на последните избори са гласували 28% в региона или 57 000 души, колко от тях са били купен и корпоративен вот и какво искате да се промени, когато хората не излизат да гласуват? Кой избира народните представители в града ни?
 
Докато се събуди народът и реши, че това му стига и ще излезе редом с нас, ние ще се борим за по-добра България, дори да не успеем, поне някой ден няма да ме е срам да погледна децата си в очите и да им кажа: „Сега е ваш ред, ние не се предадохме!“
 
Купуването и продаването на гласове е престъпление!
Тагове : Калин , Промяна , ,


Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha

Прочети още