Понеделник, 21 Октомври 2024

Кандидати за народни представители от ГЕРБ-Русе се включиха в кампания за здраве

Кандидати за народни представители от ГЕРБ-Русе се включиха в кампания за здраве
Публикация   20 Окт, 2024   /     akcent.bg   /     100

Те се срещнаха с избиратели в Русе и Сливо поле

   Кандидатите за народни представители Николай Братованов, Георги Кръстев и д-р Кристиян Иванов, които са тримата първи в листата на ГЕРБ-СДС за Русе, се срещнаха с граждани на пазарите в Сливо поле и Русе в съботния ден. Предизборните срещи бяха съчетани с безплатна кампания за наблюдение на здравето. Всички желаещи имаха възможност да проверят състоянието на кръвното си налягане на импровизирания здравен пункт, организиран от ЛЗ „Медика”. Кампанията се провежда за втора поредна седмица, като през това време над 100 души се възползваха от възможността за проверка на кръвното и пулса. Най-възрастният човек, минал през здравния пункт е на 82 години, а в най-тежко състояние с кръвно 230/120 се оказа млад мъж от Сливо поле. С подобни критични стойности се оказа и жена на около 40 години, прегледана на Кооперативен пазар-Русе.

   Всички нуждаещи се от по-нататъшни медицински грижи бяха консултирани на място от кардиолога д-р Кристиян Иванов и насочени да потърсят специализирана медицинска помощ за бъдещо лечение на здравословния си проблем.

 Кандидатите за народни представители запознаха гражданите с акцентите от програмата на коалицията ГЕРБ-СДС и им раздадоха брошури, визитни картички и практични подаръци с логото на кампанията номера на избора – 18, чрез който да дадат вота си на предстоящите избори на 27 октомври, Ти изслушаха въпросите и препоръките на хората да се направи всичко възможно да се сформира стабилно правителство. Гражданите изразиха подкрепата си за партия ГЕРБ с аргумента, че биха искали отново в държавата да се върне стабилността и предведимостта за бизнеса.

   Съботната вечер завърши с участието на кандидат-депутатите от ГЕРБ-СДС за 19-и МИР – Русе в грандиозно събитие, организирано от ЛЗ „Медика” в голямата зала на театъра по повод Деня на българския лекар. На церемонията Районната колегия на Българския лекарски съюз - Русе връчи годишните награди "Лекар на годината 2024" на изтъкнати медицински специалисти от Русе и Бяла.

   Събитието, в което участваха по-голямата част от здравните работници в Русе,  даде възможност в неформални разговори кандидатите за народни представители да чуят техните визии и препоръки в областта на здравеопазването, както и да споделят акцентите от програмата на ГЕРБ-СДС в тази област.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha

Прочети още