Вторник, 15 Октомври 2024

Радостин Василев: Избирателите очакват справедливост и възмездие

Радостин Василев: Избирателите очакват справедливост и възмездие
Публикация   14 Окт, 2024   /     akcent.bg   /     53

ПП МЕЧ има за цел да дадем надежда на хората, че е възможна промяна

    Пълна зала „Европа“ в Доходното здание посрещна малко след 19 часа председателя на политическа партия „Морал, единство, чест“ /ПП „МЕЧ“/ Радостин Василев.

   Заедно с него в залата бяха професор Николай Радулов, областните координатори за Русе Светлин Стоянов и Венелин Мицов, общинският лидер Веселин Велчев, членове на партията и много симпатизанти. Пред присъстващите бяха представени основните политически цели и приоритети на партия „Морал, Единство, Чест“ за предстоящите предсрочни избори за Народно събрание на 27 октомври.

    “Русе е много важен, защото когато създавах МЕЧ, когато разкривах истината и бях обиждан, тук винаги се събираха хора в началото по-малко, после повече, сега наистина много, които търсят промяна. През последните няколко седмици, на мен лично и в последната година на мен ми се налага да обикалям из България. Ние обикаляме страната с цел да дадем надежда на хората, че е възможна промяна. Това, с което се сблъскваме в цялата страна е разочарование, което граничи с гняв, но българина не е толкова сърдит на политическата си класа за това, че не е най-богатият, че не е най-успелият, а за това че има огромен дефицит на справедливост в България”, заяви Радостин Василев.

   ”Българинът е обиден на политиците си, че за толкова много години не успяха да направят едни по-справедливо общество. Когато на най-висшите позиции стоят хора, които трябва да са в затвора, а те са в Народното събрание, се създава усещането за безнаказаност. Липсва генералната превенция. Няма как да повярва българският избирател на никого, ако не се потърси отговорност, ако няма възмездие”, категоричен е Василев.

”За това казвам, че ще се пролее кръв на тези, които причиниха всичко това на българския народ, защото те ще се съпротивляват. Преди три години на протестите на площада в София бяхме демократи, консерватори, либерали, леви, десни, полуидиоти, нормални хора – всякакви, но имахме една обща цел. Ние вярвахме, че Гешев, че Борисов и Пеевски могат да бъдат изчегъркани за относително кратко време от политическата карта, а се оказа много труден процес, почти невъзможен. Те отстраниха Гешев – сами. Аз съм сигурен, че всички ние сме били излъгани, аз съм лъган и директно от тези хора. Ние нямаме естествени партньори, защото както вие, така и ние знаем, че нито опозицията е опозиция, нито партиите, които не са ГЕРБ И ДПС искат истински да се борят с тях и това го знам, защото съм бил с тях вътре, когато се спираха камерите в Народното събрание, всъщност аз виждах, че тези хора са си приятели, каза още партийният лидер

Купуването и продаването на гласове е престъпление!



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha

Прочети още