Вторник, 15 Октомври 2024

Радостин Василев в Русе: Ние сме с амбицията да присъстваме в следващия парламент и оттам да бъдем Гласът на народа

 Радостин Василев в Русе: Ние сме с амбицията да присъстваме в следващия парламент и оттам да бъдем Гласът на народа
Публикация   15 Окт, 2024   /     akcent.bg   /     49

Хората трябва да разберат, че с негласуване обслужват модела на Пеевски и на Борисов

   Лидерът на ПП МЕЧ Радостин Василев: В Русе сме за вече 6 път тази година.Мога да кажа, че за мен е удоволствие. Снощи се радвахме на най-пълната зала от всички наши посещения...

 Кръстоносният поход продължава, който преди три години заочна срещу Борисов, Пеевски и Гешев, днес продължава с пълна сила. Двама от тримата са много силни и са в първите редове в управлението на държавата. Много е трудно.

  Ние сме с амбицията да присъстваме в следващия парламент и оттам да бъдем Гласът на народа.

  Дали е трудно да бъдем без съюзници и подкрепа от другите партии? То с такива съюзници и с такава подкрепа по- добре да нямаме съюзници.Трудно е, но фалшиви партньори не търсим. Ще направим така, че да се разобличава политическата измама и да стана ясно кой какъв е, защото прекалено дълго време живеем в заблуда, че някой иска нещо да променя и накрая- никой нищо не иска да промени. Просто иска да заеме едни хубави места, да получи едни поръчки, да искара едни пари... Ето това отвращава хората.

  Няма как да не спомена и метестазата Пеевски. Това е много дълго време отглеждано туморно образование, което в момента трови цялата политическа система. Държавата не може да се намеси, купува гласове. Осветлиха му всички брокери и нищо, разцепи ДПС, ще се опита да унищожи и държавата.

%image2%

Истинска промяна в България ще започне тогава, когато той и Борисов не са на политическата сцена. Това ще стане скоро, защото те ще се самоунищожат в борбата си за собствено оцеляване.

  Хората трябва много сериозно да се замислят дали искат да слушат за Пеевски и да наблюдават как Пеевски купува или искат да се борим за истинска България. Те трябва да разберат, че с негласуване обслужват модела на Пеевски и на Борисов.

   Купуването и продаването на гласове е престъпление!



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha