Вторник, 15 Октомври 2024

Иван Белчев: За мен чистият въздух в Русе е кауза, която ще продължавам да отстоявам

Иван Белчев: За мен чистият въздух в Русе е кауза, която ще продължавам да отстоявам
Публикация   15 Окт, 2024   /     akcent.bg   /     56

Мартин Димитров: Тези избори са много важни, защото определят пътя на България

   Народен представител съм от 2 години и за мен каузата,  която винаги ще продължавам да отстоявам, е чистотата на атмосферния въздух в Русе. Пътят е много дълъг, но смятам, че за тези две години постигнахме напредък в контрола, в искането да се направят пречиствателни съоръжения. Имаме истински успех, защото са издадени предписания от РИОСВ и МОСВ за изграждане на такива пречиствателни съоръжения в двете основни предприятия- замърсители и това е правилния път. Просто трябва още натиск, който аз, като народен представител, ще продължа да отстоявам.“, това заяви Иван Белчев, кандидат за народен представител в Русе на среща с граждани. „ Много е важно човек да отдели 5 минути в изборния ден и да гласува. Вярно е, че вече 7-и път сме на избори през последните 3 години, но гласът на всеки един е определящ за това как ще продължим да живеем занапред. Разчитам на Вашата подкрепа за бюлетина №26 и преференция 103.“, каза още той.

   На срещата присъства и Мартин Димитров,  водач на листата на ПП- ДБ в Русе. Според него, тези избори са много важни, защото определят пътя на България- кой ще бъде главен прокурор, изборът на следващия Висш съдебен съвет, пътят към сухопътния Шенген, еврозоната. Това са неща, които за Русе, региона и България могат да дадат голям подем, ако се направят по добрия начин.

   „Трябва на всички вече да е ясно, че Пеевски се опитва да завладее държавата. Затова: Гласувайте! Ако всеки гласува и активността скочи, купеният вот ще намалее като процент и като значение. Трябва да се се знае и помни какво направи Пеевски за Русе- съсипа Русенска корабостроителница, по чудо не унищожи "Дунарит", отне бизнеса на десетки семейства с идването на Лавка... да продължим с Булгартабак, КТБ.. с каквото се е захванал Пеевски, свършва лошо. И ДПС свърши лошо.

   Не му давайте България, защото и тя ще свърши лошо.“, заключи Мартин Димитров.

  Купуването и продаването на гласове е престъпление!



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha