Понеделник, 14 Октомври 2024

Русе се превръща отново в център на овощарството и фермерските продукти

Русе се превръща отново  в център на овощарството и фермерските продукти
Публикация   14 Окт, 2024   /     akcent.bg   /     73

Тази година Съюзът на дунавските овощари навършва 10 години от създаването си

   Предстои 7-то специализирано изложение "ДУНАВСКИ ОВОЩАРИ" 2024. Това е едно от най-значимите събития за земеделския сектор в Североизточна България, което тази година ще отвори врати на 16 ноември 2024 г. в зала "Арена Русе“. Изложението се организира от сдружение „Съюз на дунавските овощари“, гр. Русе, с подкрепата на Министерството за земеделието и храните и Държавен фонд „Земеделие“.

   Ще бъде представено богато разнообразие от качествени продукти на български производители – сокове, нектари, сладка, конфитюри, мед, сушени плодове, ядки, вино и какво ли още не ще изкушават сетивата на посетителите от отрупаните и красиво подредени щандове на десетки участници. В отделна секция ще бъдат изложени торове и препарати за растителна защита, посадъчен материал, специализирана техника и оборудване за градината, системи за капково напояване, производители на амбалаж, компании за сервиз и поддръжка, банки, застрахователи, агро консултации. Цялата палитра от продукти и услуги за сектора ще бъдат събрани на едно място!

   Тази година Съюзът на дунавските овощари навършва 10 години от създаването си и като на празник, се подготвя да посрещне още повече изложители и участници в разнообразната съпътстваща програма за професионални посетители, фермери, търговци, кулинари, ресторантьори и почитатели на качествените български храни.



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha