Понеделник, 30 Септември 2024

Гамизов: Как да стане ,,Сглобка 2.0,,, ако за нея ползват само хоросан, правен от крадене и корупция?

Гамизов: Как да стане ,,Сглобка 2.0,,, ако за нея ползват само хоросан, правен от крадене и корупция?
Публикация   30 Септ, 2024   /     akcent.bg   /     48

Ситуацията в България достигна до пълен разпад в резултат на боричкането на 4-ри организирани престъпни групи в лицето на ГЕРБ, ПП-ДБ, двете ДПС-та и групата в президентството

    Нека да уточня нещо в неделя сутрин, защото доста мои приятели ми пишат притеснено - “отказваш ли се?”.
Това, че не съм на територията на #България не е “отказване”, а “разумно прегрупиране” за по-ефективна съпротива поради следните обстоятелства, които не са публично обяснени и съответно само подозирани от повечето българи, които разумно и мъдро (70%) отказват повече да участват в лъжата за легитимиране на организираната престъпност и слугуването на Русия с името “избори” в #България.
Ситуацията в България достигна до пълен разпад в резултат на боричкането на 4-ри организирани престъпни групи в лицето на ГЕРБ, ПП-ДБ, двете ДПС-та и групата в президентството, които искат пак да се “сглобят”, но не знаят как да го продадат това на българите.
То и не става за продажба.

        Това публикува на страницата си във Фейсбук енергийният експерт Стефан Гамизов по повод политическите трусове в страната ни. Ето и още от неговите думи:

   Как да продадеш на българите “Сглобка 2.0” в която да участва и Радев, който е завзел противоконституционно стотици ключови позиции в държавната администрация, държавните фирми и служби за сигурност, а Борисов, Пеевски и Василев са му освободили място, за да станат тези назначения?
 

   Как да продадеш “Сглобка 2.0” без да изгониш Борисов и Пеевски, докато Борисов съвсем напуснал реалността говори небивалици за селска кръчма, докато му шепне в ухото Томислав Дончев и реди интрига след интрига с идеята скоро да стане министър-председател с подкрепата на олигарсите и санкционирани по Магнитски, които продават тази идея на руснаците и на Запад като гениална?
 

   Как да стане “Сглобка 2.0”, ако за нея ползват само хоросан направен от крадене и корупция марка “Ти на мен, аз на теб”, но се избиха да се лъжат и мамят за парите в краденето и корупцията.
Политическото, да не говоря човешкото в тези сглобкаджии на краденето, корупцията и слугуването на Русия практически вече е изчезнало, и е заменено с животински страсти на ръмжене и зъбене около масата с човешко месо, което е живота сега и бъдещето на българите.

 

   Тези стари и нови кандидат-сглобкаджии се занимават само с това как да печелят надмощие в достъпа до крадене на обществени ресурси, както и да лъжат и манипулират всеки и всичко по пътя си.
Това е рухване на обществото дирижирано от руските разузнавателни служби, които насърчават и подпомагат тези процеси с манипулиране, дезинформация и корупция, защото Турски Поток и Лукойл трябва да бъдат опазени на живот и смърт, както и нищо да не се променя в #България към различно от същото сега.
В тази ситуация на окупация имам задължението да не предоставям лесни възможности за заличаването ми, защото вече четата на Съпротивата се брои на пръсти и загубата дори и на един от нас ще е пагубна без дори той да е най-важен или дори кой знае колко важен - малко сме.
 

   Както казах вчера се докарахме до там, че от никой помощ не може да очакваме, защото или са се съюзили западни лица с нашите маскари за лесни келепири, или ги е страх да не се разбере по света, че Германия е участвала на държавно ниво от глупост и наивност в създаването на първата изцяло специализира в кражби на пари на ЕС организирана престъпна група в лицето на ГЕРБ, или в САЩ може да започнат да задават въпроси, защо са си затваряли очите години наред за корпоративната престъпност и нарушаване на собствените им закони срещу подкупването на чужди длъжностни лица в #България.
#България е общ трагичен провал на САЩ и ЕС, които през 90-те поеха задължението да преведат Източна Европа от комунизъм до демокрация.

Задължение повтарям, което произтича от законите на войната, защото те спечелиха Студената война и бяха длъжни да се погрижат за населението на победените държави, както и да насърчат с подпомагане наказанието и отстраняването на престъпните комунистически елити на тези победени държави.
 

   Успешно или по-малко успешно всички държави от бившата орбита на СССР, които са в ЕС се справиха да станат демокрации с напредващи икономики.
Само #България се провали напълно оставайки в орбитата на злата Русия и предавайки държавната власт в ръцете на организирани престъпни групи с руски връзки.
Казаното днес от мен трябва да се възприема като обмисляне от мен за създаване на по-ефективна съпротива, защото както казах много пъти ние вече с тези хора на едно място не може да съществуваме.
Те ни избиват реално - 3 милиона от нас са мъртви и неродени, а 1.5 милиона избягали.

 

   Избиват ни със своето крадене, корупция, слугуване на Русия и колаборация с всеки корпоративен престъпник от чужбина проявил интерес към #България.
Искаме или не, ни е обявена война, която избива българите в един нов Холокост от крадене, корупция, слугуване на злата Русия и западни корпоративни престъпници.

   Има ли Холокост се следват три принципа изведени след причиненото от нацистите на евреите и останалите хора унищожени от тях в концлагерите и с масовите убийства в Европа по време на ВСВ, които важат напълно и за нас българите сега:
1. Не участвай!
2. Не мълчи!
3. Съпротивлявай се!



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha

Прочети още