Вторник, 24 Септември 2024

ПП-ДБ регистрира пълна листа с кандидати за народни представители в 51-то Нородно събрание

ПП-ДБ регистрира пълна листа с кандидати за народни представители в 51-то Нородно събрание
Публикация   24 Септ, 2024   /     akcent.bg   /     109

Адв. Рена Стефанова призова всички да преосмислят отношението си към изборния процес, защото страната се намира в съдбовен момент

   Коалиция Продължаваме промяната - Демократична България регистрира листата си в Русе за участие в предсрочните парламентарни избори. За трети  пореден път тя ще бъде водена от Мартин Димитров. На втора озиция след него е адвокат Рена Стефанова - Продължаваме промяната, а трети е настоящият народен представител Иван Белчев от "Да, България"..

   Коалицията регистрира пълна листа от 14 кандидати. Освен познатите хора в нея сега влизат и много млади хора, които живеят, работят или учат в Русе. “ Това е нашето послание към младите хора. Нашата програма е ориентирана изцяло към тях. Ние искаме да си говорим за бъдещето, за това как да остават младите хора тук. Да получат добро образование и здравеопазване. Да изучат децата си тук и д абъдат близо до своите родители. Това е основен акцент от нашата програма”, заяви Стефанова.

    Тя призова всички български граждани да преосмислят отношението си към изборния процес, защото страната се намира в съдбовен момент

   “Една от партиите на статуквото е в тежка криза, което дава отражение на политическата обстановка. Всички отговорни граждани, които смятат, че държавата трябва да се развива по пътя на Европа. Да осъзнаят, че от тях зависи накъде ще тръгне България. Призовавам ги на 27 октомври да ни подкрепят, защото считам, че ние сме единствената партия, която в програмата си и в действителните си намерения цели подобряване на ситуацията в страната и връщане на нормалността”, каза още  адвокат Рена Стефанова.

   Ето и листата на коалиция Продължаваме Промяната-Демократична България за участие в предстоящите извънредни парламентарни избори, насрочени на 27.10.2024 г.

Мартин Димитров Димитров   ДБ
Рена Енчева Стефанова
Иван Белчев Белчев             ДБ
Орлин Радославов Пенков
Данаил Борисов Ковачев      ДСБ
Христо Цвятков Лютаков      
Антони Димов Иванов
Десислава Йорданова Бенкова-Владова   
Калин Иванов Иванов
Деница Стефанова Петкова    ДБ
Росен Николаев Симеонов     ДБ
Адриан Светлозаров Кабаев  
Кристян Сашев Калчев        
Лъчезар Мирославов Любчов  



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha