Вторник, 24 Септември 2024

Мартин Димитров отново е водач на листата на ПП-ДБ в Русе

Мартин Димитров отново е водач на листата на ПП-ДБ в Русе
Публикация   24 Септ, 2024   /     akcent.bg   /     107

Остава да се разбере дали ще влезе като депутат от 19-ти МИР или ще отстъпи място на Иван Белчев

   Час след 13 часа стигна новината, че двубоят Мартин Димитров - Иван Белчев за водач на листата на ПП-ДБ в 19-ти МИР Русе е приключил с победа на Димитров и че листата ще бъде регистрирана навреме до 17 часа, когато е крайният срок.

  За пореден път Белчев създава затрудния на националното ръководство на ДБ и на местната коалиция с необяснимо големият му мерак да бъде депутат. Все още не е ясно дали и този път Димитров ще бъде в друга листа и ще отстъпи мястото си на напористия към парламента Белчев.

За друг предендент за водач се спрягаше лидерът на ДСБ Атанас Атанасов.

   Съотношението между "Продължаваме промяната" и "Демократична България" в листите е запазено. Окончателната подредба продължава и днес, в последния срок за регистрация, като забавянето идва от една от партиите - "Да, България!" в София. Това стана ясно от думите на съпредседателя на коалицията Асен Василев:

  “На “Продължаваме промяната” всички листи са уточнени и гласувани на Национален съвет. В момента чакаме колегите от ДБ да приключат с техните формалности и гласуване през Национален съвет. Ще бъдат подадени в срок! Няма промяна в разпределението на водачите между ДБ и ПП.

Тагове : Мартин , ПП-ДБ , ,


Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha