Петък, 20 Септември 2024

,,Облечи живота си с нещо безценно,, - Answear пише поезия в нова кампания за есенно-зимния сезон

,,Облечи живота си с нещо безценно,, - Answear пише поезия в нова кампания за есенно-зимния сезон
Публикация   20 Септ, 2024   /     akcent.bg   /     54

Лице на кампанията е бразилската актриса и модел Фатима Бруненглице

   Червеното диктува модните тенденции в предстоящия есенно-зимен сезон и модната платформа Answear му отделя специално внимание в нова рекламна кампания, с която ни напомня, че дрехите са начин да изразим своята визия за живота.

   В нея международната модна платформа съчетава поетични нотки и изключително внимание към детайла, превръщайки модата в нещо повече от дрехи.

   Лице на кампанията "Облечи живота си в нещо безценно" е бразилската актриса и модел Фатима Бруненглице, а цялостният замисъл представя спиращо дъха творение в червено. Визията ѝ в новия рекламен клип на марката, изпълнена със сила и характер, е много повече от красива рокля .

   „Червеното е цвят, който винаги привлича вниманието, но в тази визия то се превръща в символ на сила и независимост“, споделя Марта Савицка, маркетинг директор на Answear. От наситени нюанси на бордо до ярко червено и отделни червени акценти - дизайнерите смело включват този цвят в колекциите си, съчетавайки го с класически кройки и модерни детайли.

   Есенната кампания на Answear, заснета в живописния Лисабон, пленява със своята визуална поетика. Всеки кадър е внимателно композиран, за да подчертае красотата на моментите, които заслужават да бъдат запомнени. Режисьор на модното видео е Стела Консони, известна със своята чувствителност и талант да улавя фините емоции, съчетавайки обикновеното с усещането за лукс и красота. „Стела притежава изключителен талант да превръща емоциите в образи – това, което виждаме на екрана, не е просто мода, а самият живот“, добавя Марта Савицка. Мотото на кампанията „Облечи живота си с нещо безценно“ улавя напълно същността на посланието на Answear. Модата ни съпътства в най-важните моменти и е част от спомените, които остават с нас завинаги.

 

Тагове : червено , мода ,


Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha