Понеделник, 16 Септември 2024

HVD hotels купи Ривиера от Весела Кюлева

HVD hotels купи Ривиера от Весела Кюлева
Публикация   03 Септ, 2024   /     akcent.bg   /     1056

   Ваканционен клуб "Ривиера" на Весела Кюлева - Станкова вече е собственост на варненската компания "Ейч Ви Ди хотелс" (HVD Hotels). Това съобщи за TravelNews Ани Касикова, маркетинг мениджър на хотелската група HVD. "Новината е от днес, като сделката е финализирана скоро. Ще излезем и с официално съобщение пред медиите и партньорите ни", коментира Касикова.

   "Ейч Ви Ди хотелс" е собственост на известния хотелиер Христо Асенов, който притежава обекти както по Българското Черноморие, така и в Германия. В групата са "HVD Reina del Mar" в Обзор, "HVD Clubhotel Miramar" в Обзор, HVD Viva Club" в Златни пясъци, "HVD Club Bor" в Слънчев бряг и "HVD Grand hotel Suhl" в Зул, Германия.

   В класация на "Капитал" преди време името на Христо Асенов се появи под №11 сред 15-те най-големи бизнесмени в морския туризъм у нас. Българските хотели са в сдруженията "Турист инвестмънт", "Вива клуб" и "Бор инвест 1". Първите две се ръководят от Виолета и Христо Асенови, а едноличен притежател на капитала е "Аsortis Limited". При "Бор инвест 1" собствеността е поделена между Христо Асенов и сина му Даниел Димитров, показва справка в "Търговския регистър".

Тагове : Ривиера , Кюлева ,


Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha