Четвъртък, 19 Септември 2024

Инфлуенсърката, която сваля бельото си на публични места и го оставя там

Инфлуенсърката, която сваля бельото си на публични места и го оставя там
Публикация   18 Авг, 2024   /     akcent.bg   /     1145

Тя пъха бельото си в долната част на един от рафтовете с прясно изпечен хляб

   С големия апогей на социалните мрежи някои инфлуенсъри преминават всякакви граници, за да увеличат гледанията на видеоклиповете си и малко по малко да повишат популярността си в интернет.

   От забавни видеоклипове до най-екстремните животозастрашаващи предизвикателства, хиляди създатели на съдържание по целия свят споделят своите подвизи ежедневно в платформи като TikTok и YouTube.

   Британската инфлуенсърка Клоуи Лопес е поредното доказателство какви глупости са способни да направят някои хора за малко известност. През последните няколко дни тя породи много спорове, заради клип, в който сваля бельото си на публично място.

   В 13-секундното видео британската инфлуенсърка, известна като Клои Лопес, е в супермаркет, облечена с късо яке, пола и сандали. Докато се смее, тя се отдалечава от пазарската количка и по средата на коридора идва моментът, в който си сваля бельото.

Жена си свали бельото в супермаркет и го захвърли при хляба ᐉ Новини от  Fakti.bg - Любопитно | ФАКТИ.БГ

   Въпреки факта, че останалите купувачи не ѝ обръщат особено внимание, докато извършва акцията, тя решава да отиде по-далеч и тъй като е в района, където е изложен прясно изпеченият хляб, инфлуенсърката пъха бельото си в долната част на един от рафтовете.едователи в Instagram, а видеото ѝ вече има над 30 000 реакции, предизвика широка дискусия с действията си, които са нещо като нейна запазена марка - тя има необичайна традиция, при която си оставя бельото някъде на видно място във всяка нова страна, която посети.



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha