Петък, 20 Септември 2024

Почина Емил Бачийски, бивш зам. областен управител на област Русе

Почина Емил Бачийски, бивш зам. областен управител на област Русе
Публикация   12 Авг, 2024   /     akcent.bg   /     467

Поклонението пред тленните му останки ще се състои утре от 09.30 часа в параклиса на гробищен парк „Чародейка“

   Областна администрация – Русе с дълбоко прискърбие съобщава, че завинаги ни напусна бившият заместник областен управител Емил Бачийски в периода 1999 – 2001 г. Той почина на 67 години след кратко боледуване. Въпреки това Емил Бачийски бе активен до последния си миг и работеше за добруването на Русе и региона, като се включваше лично в организирането на редица мероприятия.

  Емил Бачийски като водач на листата на "Българска социалдемократическа партия" на местните избори 2023 изрази категорична подкрепа и пълно доверие за кандидатурата на Искрен Веселинов за кмет на Русе

Сред тях бе традиционният национален поход „По стъпките на Хаджи Димитър и Стефан Караджа“. Припомняме, че повече от 10 години той изпълняваше длъжността секретар на Сдружението на бившите областни управители на Русе.

    Поклонението пред тленните му останки ще се състои утре от 09.30 часа в параклиса на гробищен парк „Чародейка“. „Загубихме един много добър човек, който не щадеше времето и енергията си за реализирането на значими за русенци каузи Бог да го прости!“, сподели областният управител Драгомир Драганов.

 



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha