Петък, 20 Септември 2024

23-годишна с множество травми в болница ,,Канев,,, вероятно е скочила от 2-я етаж на блок до Млечна кухня, за да се спаси

23-годишна с множество травми в болница ,,Канев,,, вероятно е скочила от 2-я етаж на блок до Млечна кухня, за да се спаси
Публикация   03 Авг, 2024   /     Румен НИКОЛАЕВ   /     1563

От полицията потвърждават множество сигнали за битови скандали и нарушаване на обществения ред

   23-годишна жена е приета в спешното отделение на болница "Канев" тази сутрин. Към 0.50 часа на сигнал на граждани от блок до Млечна кухня са се отзовали две полицейски коли и линейка. Установено е било, че жена е скочила от втория етаж на апартамент.

  Съседи са чули женски викове, а след това и мъжки плътен силен глас също да вика. При първоначалния оглед е установено, че до прозореца е имало стол, което предполага младата жена да се е опитала по този начин да се спаси.

  Работата на полицията по разясняване на случая продължи и днес до обед.

  Очаква се повече официална информация от полицията.

 От неофициални източници става ясно, че цялата седмица е преминала в десетки жалби на граждани за висока музика и неспазване на обществения ред. Преди дни полицаи се е наложило да озаптяват наранил се млад мъж, който бил в Спешното и искал незабавно да бъде обслужен. Друг познат на русенци и на полицията герой пък след катастрофа решил да търси реванш на шофьора на другия автомобил.

 



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha