Неделя, 8 Септември 2024

Известният германски ортопед и травматолог д-р Клаус Йохан отново в МЕДИКА

Известният германски ортопед и травматолог д-р Клаус Йохан отново в МЕДИКА
Публикация   22 Юли, 2024   /     akcent.bg   /     999

При предишните си посещения германският специалист влезе и в операционна зала като консултант

   Сътрудничеството на МЕДИКА с водещия германски хирург в областта на ортопедията и травматологията д-р Клаус Петер Йохан продължава. На 27 юли 2024 г., събота, той отново ще консултира пациенти. Консултациите му са платени, а записването на часове за тях ще става на телефоните на регистратурата на болницата –  082 830 230,  0876 830 230 в работните дни от 8:00 до 18:00 часа. Желателно е записаните да носят медицинската си документация от предишни прегледи и изследвания, ако имат такава.

   Д-р Клаус Йохан има голям опит в ендопротезирането на коленни и бедрени стави, артроскопската хирургия, в операциите на дискови хернии и други гръбначни интервенции, както и в лечението на травми, свързани с увреждане на мускули, сухожилия, кръстни връзки и кости. Сред пациентите на известния хирург са световни и олимпийски шампиони, състезатели на национални европейски отбори по борба, бокс и вдигане на тежести, включително и наши изявени състезатели в тези дисциплини.  С уменията си германският лекар не просто възстановява спортистите, но кратко време след интервенцията, те продължават успешната си кариера.

   Интересът към компетентното мнение на д-р Клаус Йохан е много голям и часовете за него се изчерпват много бързо. При предишните си посещения германският специалист освен че приемаше пациенти на кабинет, влезе и в операционна зала като консултант. Така специалистите на университетската болница обменят опит и усъвършенстват своите умения в интерес на хората, които се нуждаят от тяхната компетентна помощ.



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha