И през отпускарския юли МЕДИКА обявява безплатни скрингови прегледи за сърдечно-съдовите заболявания

И през отпускарския юли МЕДИКА обявява безплатни скрингови прегледи за сърдечно-съдовите заболявания
Публикация   08 Юли, 2024   /     akcent.bg   /     578

   И през отпускарския месец юли Лечебни заведения МЕДИКА продължават кампанията си за скрининг на сърдечно-съдовите заболявания. Ранната диагностика е най-сигурният начин за осигуряване на ефективно лечение и за предотвратяване на усложненията. Това мотивира специалистите на МЕДИКА ежемесечно да правят този жест към хората.

   За удобство на пациентите безплатните профилактични прегледи при кардиолог и съдов хирург винаги се правят в събота. През настоящия месец юли 2024 г. двете датиса 13-ти и 27-ми.

   Желаещите да се възползват от жеста на МЕДИКА, няма нужда да вземат направление, необходимо е единствено предварително да си  запишат час за съответния специалист на телефон 082 830 230.

   При болка в гърдите, затруднено дишане, отоци и задържане на течности, сърцебиене, лесна умора и виене на свят е добре веднага да се потърси мнението на кардиолог. Преглед при съдов хирург е необходим при слабост и болки в мускулите на краката при движение, подуване на крайниците и поява на трудно зарастващи рани. 

   Освен пациенти, които нямат поставена диагноза, за скрининговите прегледи могат да се запишат и такива, които вече имат поставена диагноза, като за тях е препоръчително да носят наличната си медицинска документация.

   И на двете посочени дати през юли 2024 г. прегледите ще бъдат извършени в Диагностично-консултативния блок на УМБАЛ „МЕДИКА РУСЕ“ на обичайния адрес: гр. Русе, ул. Рига №35.

Тагове : юли , прегледи ,


Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha