Понеделник, 1 Юли 2024

Експертът по сигурност Славчо Велков: ,,Няма никаква заплаха спрямо партийните лидери... Борисов си е измислил тази заплаха."

Експертът по сигурност Славчо Велков:  ,,Няма никаква заплаха спрямо партийните лидери...  Борисов си е измислил тази заплаха.
Публикация   29 Юни, 2024   /     akcent.bg   /     277

За да се предаде, Евелин Банев най-вероятно е сключил сделка

  "Учуден съм защо чак сега се споменава този факт със самолета на Евелин Банев. След като МВР е било информирано преди 2 години, то би трябвало за тези 2 г. да го е открило на територията на България". Това заяви в ефира на PrimeTime експертът по сигурност Славчо Велков.

   Не можем да знаем дали не е имал помощ от правоохранителните органи, очевидно се е ползвал с някаква защита или протекция, след като 2 г. не е бил открит.

  Според Велков, Банев "може и да изпитва някакво чувство на носталгия към България да иска тук да излежи присъдите си, въпреки че условията в нашите затвори не са по-добри от тези в Италия. За да се обяви сега има някъде с някого постигната договореност как и колко ще лежи в затвора. Може би и да е предпочел - по-добре ужасен край, отколкото ужас безкрай, тъй като е разполагал с информация за пряка заплаха за живота му".

  Относно казуса с "криптокралицата" Ружа Игнатова, която също се издирва, заради измами за милиарди, Славчо Велков коментира, че "американското правителство, обявявайки такава голяма награда за информация за Игнатова от 5 млн. долара, показва, че има намерение директно да предяви обвинение и най-вече, че разполага с достатъчно информация, че тя е жива, тоест нещо се е променило".



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha

Прочети още