Радан Кънев: Лесните послания ,,Баце и Дебелия крадат,, няма как да водят повече до успех

Радан Кънев: Лесните послания ,,Баце и Дебелия крадат,, няма как да водят повече до успех
Публикация   22 Юни, 2024   /     akcent.bg   /     586

   В "Демократична България" трябва да започнем да се подготвяме, че лесните послания "Баце и Дебелия крадат" няма как да водят повече до успех, защото същото може кажа "Величие". Ние казахме неща, които можеха да бъдат казани от всеки и звучат апетитно.

  Това каза евродепутатът от "Продължаваме промяната - Демократична България" Радан Кънев пред "Дарик радио" . Според него този тип говорене е "заклинание" и е изцяло в полза на президента Румен Радев.

   "В ерата на социалните мрежи печели най-атрактивният, или усвоилият определени алгоритми, или не е барал властта. "Продължаваме промяната" започна по не лош начин, но няма как да спечелиш избори с билборди с тиква и прасе, защото в очите на хората ти си тиква и прасе, защото си управлявал", добави Кънев, който е част от партия ДСБ.

   
   Не разпадане, но не и същото: Радан Кънев не вижда бъдеще в този вид на "Продължаваме промяната - Демократична България"
 
   Кънев вижда в "Има такъв народ" държат ключа към бъдещ кабинет. Той посочи, че партията постоянно се пришива към ДПС, но припомни за добрите отношения на формацията с президента.
 
  "Много неща се случват под повърхността. Там боравиш с информация, която ченгетата филтрират по своя си начин преди да стигне до теб и се бъзикат с теб", допълни той.


Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha

Прочети още