Задържаха голямо количество марихуана в Нови Искър

Задържаха голямо количество марихуана в Нови Искър
Публикация   19 Юни, 2024   /     akcent.bg   /     426

Случаят се разследва

     Органите на Главна дирекция „Национална полиция“ (ГДНП) са извършили действия по неотложност във връзка с открит камион с 350 килограма марихуана, опакована във вакуумирани пликове, подредени в общо 44 кашона. Камионът е бил установен в град Нови Искър. Колегите по неотложност са предприели незабавно действия, за които са уведомили и Софийска градска прокуратура (СГП).

Това съобщи на брифинг заместник-градският прокурор Десислава Павлова

„От наша страна съответно е поет надзорът и ръководството по разследването. Към този час няма привлечен обвиняем, тъй като не са събрани достатъчно доказателства. Очертава се едно комплексно разследване, тъй като предстоят много действия“, каза Павлова и добави, че в рамките на разследването ще се изследва и евентуална контрабанда.

По думите ѝ камионът е преминал няколко държавни граници.

„Ще се разпитват свидетели, задължително предстои назначаването на експертизи, включително и такава, която да потвърди с категоричност вида на наркотичното вещество, както и всякакви други действия, които евентуално се наложат в хода на разследването“, допълни заместник-градският прокурор.Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha