Бивша грация стана модел на Плейбой

Бивша грация стана модел на Плейбой
Публикация   17 Юни, 2024   /     akcent.bg   /     751

   Бившата състезателка по художествена гимнастика Йоана Николова е "плеймейтка на деня" в майския брой на френския "Плейбой". Екипът, осъществил фотосесията, я нарича "убиец с лице на ангел" и твърди, че тя се е превърнала в любимка на редакцията.

   Пред еротичното издание Йоана споделя, че е бивш национален състезател по художествена гимнастика. Любовта ѝ към спорта започва, когато е едва на три години. Има няколко титли като шампион на България и четвърто място на европейско първенство. Новата ѝ любов е "моделството".

Грацията описва себе си като смела личност, която обича да експериментира, изследва и поема рискове. Затова избира и кариерата на еротичен модел. Йоана има профил и в платформата OnlyFans.

   Мисля, че не всеки разбира актовата фотография, но изкуството не трябва да бъде разбирано. Толкова е ограничаващо просто да видите голо тяло на снимката. В действителност има фатална жена с душа, силен характер, сила, нежност, която приема и обича себе си напълно. Много е специално, когато постигнете това ниво на свобода, казва тя в интервю за изданието.

   Решението си да позира за "Плейбой" Йоана обяснява с "желанието да изрази себе си по честен и игрив начин в свят пълен с филтри".

 

 
                                   

Майското момиче на "Плейбой"

   Тя признава, че като гимнастичка е била подложена на диета през цялото време, а това повлияло на представата ѝ за себе си. Когато приключила със спорта, започнала да приема тялото си такова, каквото е и спряла да се срамува от него.

   "Това беше преходът, от който имах нужда, и съм много щастлива от тази промяна", казва българката.

   Йоана е от Варна. Влиза в залата по художествена гимнастика в клуб "Чар ДКС" в морския град, когато е на четири години. Личен треньор на Йоана Николова е Филипа Филипова. На Европейското първенство в Холон (Израел) през 2016 г. Йоана печели две четвърти места (на топка и бухалки ) и две пети (на въже и обръч). През същата година, заедно с Полина Иванова, Йоана Николова печели бронзов медал в отборното класиране на международния турнир по художествена гимнастика за девойки "Кристална роза" в Минск. В индивидуалното състезание се нарежда трета на въже, обръч и бухалки. Месец по-късно печели бронза в турнира "Алина къп" в Москва. Йоана е шампион на страната за девойки. Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha