„Лятото и бебето“ е юнската тема в Училището за родители на МЕДИКА

„Лятото и бебето“ е юнската тема в Училището за родители на МЕДИКА
Публикация   17 Юни, 2024   /     akcent.bg   /     789

Съвети ще дава д-р Момчил Итов от отделението по Неонатология

   Училището за родители на МЕДИКА отново отваря вратите си за настоящи и бъдещи мами и татковци на 26 юни 2024 г. /сряда/, от 17:00 часа. Този път темата е „Лятото и бебето“, а по нея ще ги съветва д-р Момчил Итов от отделението по Неонатология. 

   Отглеждането на новородените и децата до 1 година през горещите летни дни е предизвикателство за родителите, а МЕДИКА винаги се стреми да представя актуална, интересна и полезна информация.

   На срещата присъстващите ще научат по какво да разберат, че на бебето му е горещо, каква е оптималната температура и  какви са подходящите дрешки за него, за да не прегрява. Лекарят ще обясни за какво трябва да се внимава през жежките дни, за да е здраво детето. Бъдещите и настоящи родители ще се информират кои часове са подходящи за разходки, добре ли е бебетата да правят слънчеви бани, каква слънцезащита да се използва за нежната им кожа. 

   За максимален комфорт и безопасност по време на срещата, желаещите да участват в нея, е необходимо да заявят предварително желание за присъствие на тел.: 0889 523 327.Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha