Вторник, 18 Юни 2024

ТВ програма на Европейското първенство по футбол днес - ето кои са мачовете (14.06)

ТВ програма на Европейското първенство по футбол днес - ето кои са мачовете (14.06)
Публикация   14 Юни, 2024   /     akcent.bg   /     314

Мач №1: Германия - Шотландия

   Дългото чакане приключи - време е за шоу от най-високо ниво. Стартира надпреварата за новия владетел на Стария континент, като в състезанието се впускат 24 отбора. По традиция - очаква ни пищна церемония по откриването, след което предстои и първият двубой

   Както винаги, големият форум ще бъде открит с мач на домакина. Германия приема Шотландия в дома на Байерн Мюнхен - "Алианц Арена", в мач от група А на .Там са още отборите на Швейцария и Унгария, като несъмнено можем да станем свидетели на доста любопитни резултати в тази коварна група.

   "ТВ програмата на Европейското по футбол - дата, начален час и къде да гледаме! " alt="ТВ програмата на Европейското по футбол - дата, начален час и къде да гледаме! "

   Церемонията също ще бъде излъчена по телевизията, като зрителят ще може да се наслади на това, което домакините са подготвили - непосредствено преди първата среща. Тя няма да е толкова мащабна, колкото например за олимпийски игри, но все пак ще си заслужава. Очаква се да започне около 30-40 минути преди първия мач.

   Бундестима дава старт на груповата фаза, която ще ни залее с ударна доза футбол, тъй като няма да има дни без двубои, докато тя продължава. Така общо 36 срещи ще бъдат изиграни в рамките на 13 дни. В някои случаи дори ще наблюдаваме по четири сблъсъка на ден. След тази фаза има по два дни почивка между останалите (преди осминафиналите, преди четвъртфиналите, преди полуфиналите) и три дни почивка преди финала.

Програма на Европейското първенство по футбол за 14.06.

Пълен наръчник за Европейското първенство по футбол 2024: "Библията" за всеки фен, пълна с факти, данни и всичко интересно за Евро 2024 "Германия на Евро 2024"

   Eто и какво ни очаква в първия ден:

   21:30 часа - откриваща церемония; ТВ канал: БНТ/Нова/БНТ 3/Диема спорт 3

    22:00 часа - Мач №1: Германия - Шотландия от група А; ТВ канал: БНТ/Нова/БНТ 3/Диема спорт 3

Тагове : евро , футбол ,


Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha