Четвъртък, 20 Юни 2024

С Фестивал на цацата морски курорт открива летния сезон

С Фестивал на цацата морски курорт открива летния сезон
Публикация   13 Юни, 2024   /     akcent.bg   /     420

Кранево открива летния сезон с традиционния и вече любим на малки и големи Фестивал на Цацата

   Кранево открива летния сезон с традиционния и вече любим на малки и големи Фестивал на Цацата. Атрактивна програма, много музика, танци, игри и богата кулинарна селекция ви очакват на 14, 15 и 16 юни 2024 в северния ни курорт.

  Хиляди туристи от цялата страна пристигат в Кранево за тридневната фиеста, чиято кулминация тази година са специалните гости в програмата - Boney M Experience - групата, която години наред пази музикалното наследство на легендарната формация и обещава да взриви сцената с любимите хитове на няколко поколения.

  Първият фестивален ден ще ви посрещне с танцови и вокални състави от Грузия, концерти на група Oxidised, Алекс и Стефан, Георги Шопов („Гласът на България 2020) и Ива Иванова. Веднага след тя сцената ще бъде пометена от музикалния феномен през последните години Керана и Космонавтите.

   Във втория фестивален ден очакваме много състави от България, Грузия, Украйна, както и неповторимото шоу на царете на хумора „Тутурутка“. БГ Дуетът ще вдигне градуса на настроението с вечните български хитове, преди Boney M Experience да сътворят незабравимото си шоу в Кранево!

  Третия ден от Фестивала на цацата ще бъде посветен на фолклорните традиции. Освен много местни и самодейни артисти и изпълнители ще видим и чуем талантливите Ива и Велислава Костадинови, както и оркестър Vivo Montana, които няма да оставят нито един човек в публиката безучастен към духовата музика.

   Куклен театър за най-малките, игри, работилници и кулинарни състезания ще забавляват всички посетители през деня. А за всички, които искат партито да продължи до ранни зори организаторите са подготвили Silence Disco Party на плажа.



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha