Вторник, 18 Юни 2024

Възпитаниците на СК ,,Калагия“ показаха уменията си на традиционния ежегоден турнир по ушу

Възпитаниците на СК ,,Калагия“ показаха уменията си на традиционния ежегоден турнир по ушу
Публикация   12 Юни, 2024   /     akcent.bg   /     260

   Възпитаниците на СК „Калагия“ Русе представиха наученото през годината в традиционния турнир по ушу „Воините на Калагия“ и детския турнир за начинаещи "Кунг-фу Панда". Събитието се организира съвместно от Асоциация СК „Калагия“, Общински Младежки дом - Русе и Ученическа спортна школа - Русе.

   В турнира младите таланти показаха своите умения и дух в дисциплините на ушу. Участниците имаха възможността да се съревновават в различни категории, демонстрирайки техника, сила и майсторство.

   „Воините на Калагия“/„Кунг-фу панда“ 2024 е събитие, което съчетава спорт и култура, предоставяйки на децата възможност да изразят своята страст към бойните изкуства. Надпреварата има за цел да насърчи физическото развитие, дисциплината и екипния дух сред младите участници.

   "Този турнир е празник на уменията и духа на нашите млади воини. Горди сме да го организираме за поредна година и да видим как децата демонстрират своите способности и любов към ушу", каза Мария Неделчева, председател и гл. треньор на Асоциация СК "Калагия".

   Всички състезатели получиха купи, медали и грамоти, осигурени от Общински Младежки дом – Русе, Ученическа спортна школа – Русе и Асоциация СК „Калагия“. 

   Старшите калагийци, които са абитуриенти, получиха за своите постижения специални грамоти, плакети и знак-сувенир на школата като признание за техните постижения през годините.



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha

Прочети още