Вторник, 18 Юни 2024

Николай Марков в ,,Още от деня": Питайте дали Делян Пеевски има ли диплома, която да е истинска

Николай Марков в ,,Още от деня
Публикация   11 Юни, 2024   /     akcent.bg   /     184

Председателят на партия "Величие": Ние сме "за" запазването на българския лев, Историческият парк няма общо с партията

   Седмата партия, която влиза в 50-ия парламент - "Величие", ще работи за запазването на българския лев и за осветляването на престъпления по проекти, свързани със Зелената сделка. Това заяви в "Още от деня" председателят на партията Николай Марков.

   Марков ще оглави парламентарната група на партията в парламента, в която влизат Етиен Леви, бившият депутат от ИТН Виктория Василева и др.

   В "Още от деня" Николай Марков отказа да коментира подробности около Историческия парк във Ветрино, включително и твърденията, че е финансова пирамида, с аргумента, че паркът е бизнес проект, който няма общо с политиката. Той препрати въпросите за парка към партньора си Ивелин Михайлов, който е създател на парка и на партията.

   "Историческият парк няма един лев обществени пари - нито държавни, нито общински. След като не ползваме такива пари, не дължим обяснения за бизнес проекти", каза той.

Ние не сме националпопулисти, както ни определят, нямаме нищо общо с патриотарството.Всички срещи, които сме провели в 50 града плюс 3 държави. Това, че ги определят като проруски популисти Марков сравни "като да повърнеш върху човек, когото не познаваш".

  Председателят на "Величие" обвини водещата, че прави внушения. Затова я посъветва да пита Делян Пеевски има ли дипллома, която да е истинска, дали Бойко Борисов има къща, която да е в Барселона, да пита за блокираните милиарди на лицето Пеевски, които са блокирани като лице от доказаната световна корупция...

   Как се финансира партията, ще стане ясно от отчетите на Сметната палата, коментира още Марков.

В 50-ия парламент "Величие" не би подкрепила правителство на ГЕРБ и ДПС.



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha