Вторник, 18 Юни 2024

БСП ще продължи да работи за мир и достоен живот на всеки един българин

БСП ще продължи да работи за мир и достоен живот на всеки един българин
Публикация   06 Юни, 2024   /     akcent.bg   /     224

С номер 24 в бюлетините за национален и европейски парламент за Достойна България в мирна Европа!

   Коалиция „БСП за България“ закри кампанията си в Русе с хоро пред Доходното здание. Нa това емблематично място за крайдунавския град, кандидатите от листата на русенските социалисти приветстваха симпатизанти и граждани с призив за мир и достойно бъдеще.

   „Измина една изключително динамична кампания, в която успяхме да се срещнем с хиляди граждани от Русе и областта. Благодаря на моя отбор, с който заедно бяхме сред вас и обсъдихме водещите теми както за България, така и за региона. Намираме се на поредния кръстопът, изправени пред избор за бъдещето на страната ни. На 9 юни избираме какво искаме да се случва от тук насетне – милитаризация и хаос или мир и достойно развитие на България. През отминалите седмици, ние от БСП заложихме на фактите, защото те говорят много повече от всякакви обещания. Безплатни детски градини и ясли, безплатни учебници за всички деца, увеличено майчинство за втората година, младите семейства с деца да плащат по-малък данък, работниците да получават ваучери от 200 лв. за храна, минимална заплата да е 50% от средната, пенсиите са увеличени с 30% -  всичко това беше обещано и изпълнено от БСП по време на най-тежките 7 месеца, докато бяхме в управлението. В нито един момент социалистите не са спирали своята отдадена работа за вас – гражданите. Това е нашата отговорност и мисия. Виждаме как други се опитват да си приписват работата ни. Но нека подчертая още веднъж – БСП е единствената автентична лява партия, която не предаде българите, своите симпатизанти и избиратели. Не влязохме в сглобки и непрестанно работим и ще продължим в посока разграждане на порочните модели. За достойна България в мирна Европа “, обърна се Иван Иванов, водач на листата, в началото на събитието.

   За настроението на русенци се погрижиха от Танцов ансамбъл „Хармония“ при Русенски университет „Ангел Кънчев“ с художествен ръководител г-жа Веселина Монова, които поведоха хорото, заедно със социалистите и русенци.

   БСП - Русе, Иван Иванов и русенските социалисти се обръщат към всички свои съграждани - на 9 юни използвайте гласа си правилно. С номер 24 в бюлетините за национален и европейски парламент за Достойна България в мирна Европа!



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha

Прочети още